Vacature Praktijkopleider

Praktijkopleider in Nijmegen

Praktijkopleider

Aan de slag als praktijkopleider binnen ZZG? Wij zoeken jou!

Om ook de komende jaren goede kwaliteit van zorg te kunnen bieden, voorzien wij in stage- en opleidingsplaatsen op zowel mbo- als hbo-niveau. Als praktijkopleider ga jij de leerlingen, stagiaires en hun werkbegeleiders begeleiden. Per direct hebben we een vacature voor een praktijkopleider voor de mbo-leerlingen en stagiaires (arbeidsovereenkomst tussen 22 en 24 uur per week).

Jij als praktijkopleider

Als praktijkopleider vervul je een ondersteunende, begeleidende en coachende rol voor leerlingen, stagiaires en hun werkbegeleiders. Je draagt bij aan een objectieve beoordeling van de leerprocessen en onderhoudt contacten met opleidingsinstanties ten aanzien van de leerresultaten. Je houdt toezicht op de aanwezigheid van voldoende leersituaties in de praktijk en je wordt betrokken bij de selectie van zowel werkbegeleiders als leerlingen.Op de hoogte blijven van relevante onderwijsontwikkelingen is een essentieel aspect van je functie, waarbij je leidinggevenden en werkbegeleiders informeert en adviseert over de mogelijke consequenties. Door je centrale rol kun je een belangrijke bijdrage leveren aan een positief opleidingsklimaat voor de leerlingen en stagiaires.

ZZG zorggroep

ZZG zorggroep is een zorginstelling die Wijkverpleging, Wonen met zorg en Revalidatie/Herstelzorg biedt in de regio Nijmegen. Ongeveer 3000 medewerkers bieden zorg aan cliënten in 27 vooral kleinschalige locaties waar cliënten ook wonen. Daarnaast wordt wijkverpleging geboden aan cliënten thuis, door ongeveer 57 wijkteams die vanuit bijna 40 locaties werken, die gelegen zijn in Nijmegen en omgeving.

Dit krijg je

Een professioneel, inspirerend en gezellig team van collega's die in een informele sfeer met elkaar samenwerken.

 • Een salaris van minimaal €3.175 en maximaal €3.848 bruto per maand op fulltime basis (FWG 45) volgens de cao VVT.
 • Een loonsverhoging van 2,5 % per 1 oktober 2024.
 • Een jaarcontract voor gemiddeld 22-24 uur per week, met de intentie tot omzetting voor onbepaalde tijd.
 • Ondersteuning vanuit ZZG zorggroep om een gezonde balans tussen werk en privé te behouden.
 • Een Chromebook en een telefoon.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8% van het bruto jaarsalaris.
 • Een tegemoetkoming in de reiskosten conform de cao VVT.
 • Een meerkeuzesysteem, arbeidsvoorwaarden, zo kun je kiezen voor extra vakantiedagen of je bijvoorbeeld een nieuwe fiets.
 • Korting op de aanvullende zorgverzekeringen van CZ Collectief, Avero Achmea, Zilveren Kruis Zorguniek of IZZ. Daarnaast kun je korting krijgen op andere auto-, reis- en inboedelverzekeringen.
 • Je wordt opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW).
 • Voor een compleet overzicht van alle overige arbeidsvoorwaarden verwijzen we je naar de CAO VVT).

Dit ben jij

Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en weet op een open en tactische manier te communiceren. Het coachen en motiveren van leerlingen, stagiaires en werkbegeleiders behoort tot jouw kwaliteiten. Je bent flexibel inzetbaar, ondernemend en representatief en je draagt een positieve instelling met je mee. Zelfstandig en planmatig werken zijn voor jou geen probleem en je behandelt vertrouwelijke informatie met integriteit. Daarnaast vragen wij het volgende van je:

 • Een diploma mbo-verpleegkunde of hbo-verpleegkunde.
 • Bij voorkeur de opleiding tot Praktijkopleider of de bereidheid die te volgen.
 • Werkervaring in de ouderenzorg en/of wijkverpleging.
 • Ervaring als werkbegeleider.

Wil jij deze baan? Neem dan contact op met Peter Koster of Marjolein Theunissen .Functie:praktijkopleider
Startdatum:14-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3175 – 3848
Uren per week:22 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZZG zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Praktijkopleider ZZG zorggroep 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures