Vacature Docent Frans

Docent Frans in Nijmegen

Over de functie

Als docent Frans ben je verantwoordelijk voor het onderwijzen van de Franse taal en cultuur aan leerlingen op diverse middelbare scholen in de omgeving van Arnhem en Nijmegen. Je brengt hen de basisprincipes, grammatica, vocabulaire en communicatieve vaardigheden bij. Daarnaast stimuleer je hun interesse in de Franse cultuur en help je hen bij het ontwikkelen van taalvaardigheid.

Functie eisen

Wat bieden we jou als Docent Frans?

  • Hebt een eerste- of tweedegraads bevoegdheid (of bent bijna klaar met je studie);
  • Hebt affiniteit met het voortgezet onderwijs en staat open om les te geven op tweedegraads, en eventueel eerstegraads gebied;
  • Bent beschikbaar voor minimaal 0,5 en maximaal 0,7 FTE
  • Hebt een aanstekelijke energie en weet leerlingen mee te krijgen in jouw verhaal.

Over het bedrijf

Met een team van meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé toonaangevende detacheerder in de publieke sector. Maar waarom kiezen zoveel professionals voor ons? Omdat ze bewust voor Maandag® kiezen. Samen met hen omarmen we maandag als een frisse start vol mogelijkheden. Bij Maandag® heerst een sfeer van ambitie en optimisme die we elke dag uitdragen. Voor ons voelt elke dag als maandag. Onze professionals houden van hun werk, en wij ook. Bij Maandag® Onderwijs vormen we een hecht team dat snel, gedreven en zeer positief is.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Docent Frans die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:docent frans
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3301 – 5030
Uren per week:16 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via sanne.grevinga@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Docent Frans Maandag 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures