Vacature Circusdocent

Circusdocent in Nijmegen

Circusdocent

persoonlijke ontwikkeling, kinderen, motiveren en stimuleren, professioneel, kunst en cultuur, onderwijs, ZZP

 • Opdracht status

  Open

 • Interesse

  0

 • Geplaatst op

  Vandaag

 • Locatie

  Nijmegen, Gelderland, NL

 • De opdracht moet op locatie worden uitgevoerd

 • Budget

  In overleg

 • Geplaatst door

  Select

Opdrachtomschrijving

************* is het cultuurhuis van Nijmegen, een professioneel en levendig cultureel bedrijf met de focus op cultuureducatie- en participatie. We hebben onze thuisbasis in het centrum van Nijmegen maar zijn in én voor de hele stad actief.
Wij geloven dat kunst en cultuur een onlosmakelijk onderdeel van de persoonlijke ontwikkeling van mensen is. Wij vinden dat iedereen de kans moet krijgen om daarmee in aanraking te komen. Om dat te bereiken zijn wij actief in het onderwijs en in de vrije tijd. Ongeveer 4.000 kinderen, jongeren en volwassenen komen wekelijks over de vloer voor onze cursussen workshops in muziek, dans, theater, beeldende kunst en schrijven. We bieden cultuur-les, culturele activiteiten en projecten in de wijk voor ca. 40.000 leerlingen in het onderwijs en voor uiteenlopende doelgroepen. Onze afdeling programmering organiseert jaarlijks meer dan 350 voorstellingen en activiteiten, met veel cabaret, jeugdvoorstellingen en activiteiten uit de stad. De optredens worden uitgevoerd door professionals en amateurs. In ons Lindenbergcafé kan iedereen genieten van een hapje en drankje. Ook faciliteren wij zakelijke bijeenkomsten, congressen en vergaderruimte. Wij zijn met ruim tweehonderd collega's, waarvan ongeveer honderdtwintig docenten.
Zoek jij een leuke baan en zou jij graag in deze inspirerende en creatieve omgeving werkzaam willen zijn? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren naar de volgende functie voor onze afdeling cursussen:
Circusdocent (6-8 uur per week)
Standplaats Nijmegen
Voor onze vestiging in het centrum zijn wij per half augustus op zoek naar een enthousiaste circusdocent op de zaterdagen.
Wat ga je doen:
- Het voorbereiden en geven van verschillende circuscursussen als ook het maken van een voorstelling
- Het begeleiden, motiveren en stimuleren van de cursisten
- Actieve deelname aan open dagen, vergaderingen en onderling overleg met het team
- Het bijhouden van ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied
We komen heel graag met je in gesprek als je:
- Ervaring in en affiniteit hebt met het lesgeven aan jonge kinderen 4-12 jaar
- Je hebt een flexibele en ondernemende houding
- Goede didactische vaardigheden en betrokkenheid bij leden/ouders
- Je bent een enthousiaste en creatieve collega met teamgeest
Een dynamische werkplek in een creatieve omgeving. Je gaat deel uitmaken van een enthousiast en professioneel team. Voor beloning en overige arbeidsvoorwaarden volgen we de *****************. Ben je ZZP'er dan nodigen we je ook van harte uit te reageren!
Reageren?HebHeb je zin in deze baan? Stuur dan je CV met een korte motivatie naar ************ o.v.v. 'Circusdocent'. De sluitingsdatum voor de vacature is zondag 30 juni 2024. Heb je vragen over de functie dan kun je contact met ons opnemen op: **********.
Soort dienstverband: Parttime, Freelance / zzp, Bepaalde tijdContractduur 12 maanden
Secundaire arbeidsvoorwaarden:
- Pensioen
Werklocatie: Fysiek
Deadline sollicitaties: 30-06-2024

Beveel iemand aan en krijg betaald!

Kent u iemand die goed bij dit project past? Verdien commissie door freelancers door te verwijzen! Voor elke aanmelding krijg je € 5 rechtstreeks in je account en wanneer de freelancer via het platform wordt ingehuurd, verdien je 2% van de verdiensten van deze freelancer!


Bedrijfsinfo

 • Keizersgracht 241, 1016 EA, Amsterdam
 • ProLinker is onderdeel van ProLinker Inc.


Functie:circusdocent
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:6 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ProLinker via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Circusdocent ProLinker 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures