Vacature Klassendocent

Klassendocent in Nijmegen

 • Wat we doen

Klassendocent Nijmegen

8u per week, Tijdelijk Contract, Weekendschool

Nijmegen, Gelderland

Voor de weekendschool in Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste, betrokken klassendocent voor 8 uur per week. Wil jij graag als docent je eigen klas leiden? Ben jij nieuwsgierig naar de wereld en op zoek naar inspirerende ontmoetingen tussen leerlingen, gastdocenten en partners? Dan horen wij graag jouw verhaal!

Jouw droombaan?

Wacht niet langer maar

Vragen? Neem contact op.

Klassendocent op een weekendschool

Als klassendocent geef je leiding aan een klas. Je wordt betrokken bij de selectie van de leerlingen en je loopt mee met andere jaren om het onderwijsconcept ToekomstExpeditie goed in je vingers te krijgen. Onze leerlingen zijn nieuwsgierig, hebben veel energie, stellen heel veel vragen en hebben hun hart op de tong.

Enthousiaste klassendocent

 • Je bent op zondag docent van een groep leerlingen uit je eigen klas en bent samen met de coördinator verantwoordelijk voor de gehele jaargroep;
 • Je zorgt voor een veilige en positieve groepssfeer binnen je klas, in en rondom de les locatie en op excursie. Je spreekt leerlingen aan op gewenst en ongewenst gedrag;
 • Je stuurt in de klas een team van vrijwilligers aan en ondersteunt/begeleidt de gastdocenten bij de uitvoering van de les;
 • Je bereidt iedere les voor aan de hand van een verkregen dagprogramma en hebt doordeweeks telefonisch contact met de coördinator; en
 • Je bent aanwezig bij 3 teamtrainingen die door het jaar heen worden georganiseerd.

Herken jij jezelf in onderstaande punten

 • Je staat graag voor een groep en communiceert vlot met verschillende doelgroepen;
 • Je kunt zelfstandig een lesprogramma uitvoeren;
 • Je beschikt over sterke pedagogische eigenschappen en je hebt oog voor alle leerlingen;
 • Je kunt vrijwilligers aansturen en motiveren en bent niet bang om in te grijpen in de les;
 • Je improviseert waar nodig en raakt niet snel in paniek; en
 • Tenslotte ben je alle leszondagen beschikbaar en werk je iedere zondag van 9.00 tot 16.30 (behalve tijdens schoolvakanties).

IMC Weekendschool

IMC Weekendschool is een organisatie voor aanvullend onderwijs voor gemotiveerde jongeren van 10-14 jaar oud op plekken in Nederland waar dat het hardst nodig is. Drie jaar lang laten we jongeren elke zondag kennismaken met enthousiaste professionals en hun vakgebieden. We bieden ze verbreding van hun horizon en de drive om voor hun dromen te gaan. De leerlingen ontdekken hun interesses, ontwikkelen vaardigheden en bouwen aan een ijzersterk netwerk. Na drie jaar hebben gediplomeerden toegang tot het alumninetwerk met een inspirerend vervolgaanbod, onderlinge uitwisseling, gerichte masterclasses en concrete carrièrekansen.

Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige baan met veel afwisseling en vrijheid. Je werkt in een inspirerende en informele werkomgeving met gedreven collega's die hart hebben voor jongeren en onderwijs.

Je krijgt een jaarcontract voor 8 uur per week; en het salaris bedraagt €2398,- o.b.v 40 uur vanaf 21 jaar. Indien jij jonger bent dan 21 jaar zullen wij je inschalen op basis van je leeftijd.

Bij IMC Weekendschool investeren wij veel tijd en aandacht aan jouw ontwikkeling. Wanneer jij enthousiast bent over het werken bij onze stichting, willen we te zijner tijd graag kijken of je in aanmerking komt voor een vaste aanstelling binnen één van onze programma's.

Is dit jouw nieuwe (bij)baan?

Sta je te springen om onze nieuwe klassendocent te worden? Wij kijken er naar uit jou te ontmoeten! Upload zo spoedig mogelijk een goed verhaal waarom wij jou moeten kiezen samen met jouw cv, via deze site.

Vragen? Neem contact op.Functie:klassendocent
Startdatum:22-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:2398 – 2398
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IMC Weekendschool via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Klassendocent IMC Weekendschool 22-05-2024

Bekijk ook andere vacatures