Vacature Docent Wiskunde

Docent Wiskunde in Nijmegen

Functieomschrijving

Ben jij binnenkort beschikbaar voor een nieuwe uitdaging als docent Wiskunde eerste/tweedegraads of ben jij hier studerende voor? Wij komen graag in contact met jou om jouw wensen te bespreken en jou zo te helpen aan een passende baan als docent Wiskunde in het onderwijs!

wat bieden wij jou
  • Salaris in schaal LB/LC (conform cao vo/mbo)
  • Persoonlijke ontwikkeling en online trainingen
  • Reiskostenvergoeding conform cao vo/mbo
  • Mogelijkheid om parttime of fulltime te werken
  • Nijmegen
wie ben jij
  • Jij bent in bezit van een eerste/tweedegraads bevoegdheid als docent Wiskunde of bent in opleiding hiervoor
  • Jij bent een docent met werk- en/of stage ervaring
  • Jij bent vakdidactisch en pedagogisch sterk
wat ga je doen

Jij gaat aankomend schooljaar 24/25 aan de slag als docent Wiskunde bij een van de schoolinstellingen waar wij mee samen werken! Jij weet als geen ander hoe jij de leerlingen kan meenemen in de stelling van Pythagoras. Daarnaast weet jij hoe je de leerlingen op een enthousiaste manier kan meenemen in het vak!

waar ga je werken

Deze vacature is dan ook een algemeen wervende vacature, wat inhoudt dat deze vacature openstaat om docenten Wiskunde te werven die na de zomer aan de slag willen gaan. Op dit moment hebben wij een aantal vacatures die we met je kunnen bespreken. Wij willen de tijd nemen om jouw wensen en voorkeuren te bespreken. Zodra wij dan een vacature binnen krijgen, kunnen wij jou gelijk onder de aandacht brengen bij de schoolinstelling! Wij hebben een groot netwerk in het voortgezet onderwijs en mbo in de regio Ede/Arnhem/Nijmegen/Doetinchem. Onderwijsinstellingen waar wij mee samenwerken zijn onder andere Aventus, Graafschap College, Achterhoek VO, Rijn IJssel, ROC van Nijmegen, Zone College en COG.

sollicitatie

Interesse in deze vacature voor docent Wiskunde? Solliciteer dan direct.

Heb je vragen? Geen probleem! Even mailen of bellen mag altijd!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:docent scheikunde 2e graads
Startdatum:25-04-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:5030 – 5030
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via onderwijs.oost@nl.randstad.com of 534838400. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Docent Wiskunde Randstad 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures