Vacature Beginnend docent Nederlands

Beginnend docent Nederlands in Nijmegen

Over de functie

Als beginnend Docent Nederlands krijg je via Maandag® de mogelijkheid om te ontdekken wat voor type onderwijs nou echt bij je past. Met wel de zekerheid van een contract, maar de afwisseling van verschillende opdrachten kun jij jezelf echt ontwikkelen. Met de juiste begeleiding voor jou vanuit de school, maar ook vanuit Maandag® kun je een vliegende start maken in jouw carrière. Als Docent Nederlands ga je aan de slag op diverse scholen en klassen, van het vmbo tot aan het vwo (onderbouw) en eventueel met verschillende typen onderwijs.

Wij bieden jou als Docent Nederlands

  • Een ruim opleidingsaanbod om je op weg te helpen in jouw carrière.
  • Een dienstverband bij Maandag® waarbij je de zekerheid hebt van een vast inkomen, maar je wel flexibel inzetbaar bent en dus veel leert (win-win)!
  • Een eindejaarsuitkering, vakantiegeld en pensioenregeling

Functie eisen

Jij als beginnend Docent Nederlands beschikt over het volgende:

  • Je hebt een afgeronde tweedegraads bevoegdheid, of bent bijna klaar met je studie
  • Je bent gemotiveerd en kijkt uit naar de start van je carrière
  • Je bent flexibel en bent bereid (ook voor je eigen ontwikkeling) om verschillende opdrachten aan te gaan;

Over het bedrijf

Maandag® Onderwijs werkt samen met diverse middelbare- en mbo scholen verspreid door Gelderland en Noord-Brabant. Hierbij kun je denken aan opdrachten in Nijmegen, Oss, Boxmeer, Arnhem en de Achterhoek.

Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Beginnend docent Nederlands die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.Functie:Onderwijsgevenden in het secundair onderwijs
Startdatum:23-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3301 – 5329
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Maandag via sanne.grevinga@maandag.nl of #ERROR!. Of bezoek hun website https://www.maandag.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Beginnend docent Nederlands Maandag 23-04-2024

Bekijk ook andere vacatures