Weekagenda burgemeester en wethouders

Donderdag 15 januari
Tijdstip: 14.30 uur
Activiteit: Wethouder Velthuis is aanwezig bij de promotie van mevrouw drs. C.J.M. Vuurman die haar proefschrift over de Europese perceptie van Achaemendische monumenten in schrift en beeld, van de veertiende tot het begin van de twintigste eeuw verdedigt.
Locatie: Radboud Universiteit, Comeniuslaan 2

Tijdstip: 15.30 – 17.30 uur
Activiteit: Wethouder Frings is aanwezig bij de nieuwjaarsreceptie van De Driestroom. De Driestroom is een regionale organisatie die zorg en ondersteuning biedt aan mensen met en zonder handicap.
Locatie: Droom!, Aamsestraat 32, Elst

Tijdstip: 17.15 – 15.45 uur
Activiteit: Wethouder Tiemens is aanwezig bij de Verlichtingsacties van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid in samenwerking met de gemeente Nijmegen. In Nijmegen worden verlichtingsacties gehouden waarbij iedereen op het fietspad aangehouden kan worden voor een korte check in de pitsstraat. De verlichting op de (brom)fiets wordt gecontroleerd. Is de verlichting kapot dan wordt het ter plekke gerepareerd of men krijgt een klein verlichtingssetje mee.
Locatie: Molenstraat, ter hoogte van de road barrier.

Tijdstip: 17.30 uur
Activiteit: Wethouder Tankir is aanwezig bij de Nieuwjaarsreceptie van VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen.
Locatie: Dekra, Meander 1051, Arnhem

Vrijdag 16 januari
Tijdstip: 16.00 uur
Activiteit: Wethouder Tankir is aanwezig bij de opening van het nieuwe pand van Vista Projectmanagement B.V. Vista is een timmer- en schilderbedrijf dat jongeren helpt aan werk. Ze hopen dit jaar 6 – 10 jongeren aan een startersbaan te helpen.
Locatie: Koolemans Beijnenstraat 82

Tijdstip: 16.00 uur
Activiteit: Wethouders Helmer-Englebert, Frings en Tankir zijn aanwezig bij het afscheid van Theo Giesbers en Pim Spaan als wethouder van de Gemeente Groesbeek.
Locatie: De Linde, Cranenburgsestraat 33, Groesbeek

Zondag 18 januari
Tijdstip: 13.15 uur
Activiteit: Burgemeester Bruls spreekt een welkomstwoord uit bij de 22e editie van het Internationale Prinsentreffen waar carnavalsprinsen uit Nederland, België en Duitsland, samen met ruim 1500 andere carnavalisten, aanwezig zullen zijn.
Locatie: Jan Massinkhal, Oude Dukenburgseweg 5

Woensdag 21 januari
Tijdstip: 09.00 – 09.30 uur
Activiteit: Burgemeester Bruls leest in groep 6B van juf Maartje van den Broek de kinderen (leeftijd rond 9 jaar) voor. In het hele land lezen bekende Nederlandse vaders in het kader van de nationale voorleesdagen voor. De burgemeester onthult vlak voor het voorlezen uit welk boek hij het eerste stuk gaat voorlezen.
Locatie: Basisschool Klein Heyendaal, Prof. Huijbersstraat 1-3

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.