Vacature Vormgeving

Vormgeving in Nijmegen

- Stages

Mooren communicatie vormgeving helpt bij de opleiding van jong talent. We bieden regelmatig stages aan om studenten praktijkervaring op te laten doen. Studenten van ontwerpopleidingen en communicatieopleidingen kunnen het hele jaar instromen.

Wil je solliciteren naar een stageplek? Stuur dan een brief met cv naar Mooren communicatie vormgeving, t.a.v. , Groesbeekseweg 246 b, 6523 PJ Nijmegen. Of mail:


Binnen de bestaande huisstijl een aantrekkelijke stand ontwikkelen, waarbij vorm, functie, kleur, beeld, typografie en gebruiksgemak optimaal op elkaar afgestemd zijn en passen binnen het budget. Een vraag die perfect aansluit bij de competenties van bureau Mooren.

Functie:vormgeving
Startdatum:07-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mooren Communicatie/Vormgeving via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Vormgeving Mooren Communicatie/Vormgeving 07-04-2024

Bekijk ook andere vacatures