Vacature B2C Marketeer

B2C Marketeer in Nijmegen

BHV.nl

 • Daarom BHV.NL

Marketing Medewerker

Hey jij daar! Ben jij de creatieve geest die onze communicatie naar onze cursisten naar een hoger niveau tilt? Zoek je een leuke, diverse job in marketing? Dan is de rol van Marketeer bij BHV.NL echt iets voor jou!
Jouw Rol:

Als Business to Consumer Marketeer werk je zelfstandig, maar toch in nauwe samenwerking met de marketingmanager, je marketingcollega's en collega's van andere afdelingen zoals Productontwikkeling en Customer Service. Je bent verantwoordelijk om BHV.NL zichtbaarder te maken, bezoekers naar onze website te trekken en werven van nieuwe cursisten. Jij zorgt dat onze bestaande cursisten op tijd hun kennis opfrissen tijdens een herhalingscursus en dat je geïnteresseerde bezoekers en cursisten weet te binden en boeien. Dat doe je onder andere door het creëren van boeiende content, verschillende B2C campagnes op te zetten en via sociale media. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het positioneren van nieuwe producten en dienstverlening. Je bent dus een echte alleskunner!
Het is jouw taak om voldoende inschrijvingen te genereren, zodat BHV.NL en Veiligheidstrainingen goed blijven draaien. Je focus ligt op conversie en retentie van onze cursisten, het onderhouden van een goed functionerende website en het introduceren en promoten van nieuwe producten.
Wie zoeken we?
We zoeken iemand die zelfstandig werkt, onze cursist centraal zet en al meerdere rollen in marketing heeft vervuld. Ervaring met veiligheid is mooi meegenomen maar geen vereiste. Je bent creatief, een echte aanpakker en hebt een goede samenwerkingsspirit. Je rapporteert aan de manager marketing en werkt nauw samen met je collega's. Daarnaast hou je van uitdagingen en de vrijheid om nieuwe dingen te proberen. Je komt dan ook proactief met nieuwe ideeën.
Waarom BHV.NL?
Bij BHV.NL krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. We bieden mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling via cursussen en boeiende projecten. Jij krijgt bij BHV.NL de kans om jouw ideeën uit te voeren en om wat je nieuw leert, meteen in de praktijk te brengen. Onze werkomgeving is zowel gezellig als productief. Je krijgt de kans om actief bij te dragen aan het veiliger maken van Nederland. Jaarlijks leiden we meer dan 60.000 mensen op, met aandacht voor kwaliteit en expertise. Ons team van deskundigen biedt branchegericht advies en training. We blijven innoveren met Veiligheidsimpuls en stellen samen met jou een op maat gemaakt programma op. Jouw veiligheid staat voorop, daarom ontzorgen we je graag met persoonlijke aandacht en een risicogerichte aanpak tijdens onze trainingen.

Wat bieden wij?

 • Een salaris range (€3200-3500 bruto o.b.v. 40 uur full time)
 • Een positie in Nijmegen voor 32-40 uur per week.
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract
 • Reiskostenvergoeding, 25 vakantiedagen én een pensioenregeling.
 • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling via cursussen en opleidingen, wij denken graag met je mee!
 • Laptop en telefoon van de zaak.
 • Mogelijkheid tot thuiswerken (in overleg).
 • De mogelijkheid om elke maand een deel van je salaris sparen voor je pensioen. Je kiest zelf hoeveel je wilt sparen.

Wat verwachten we?

 • Minstens enkele jaren ervaring als (B2C) marketeer bij voorkeur in verschillende organisaties
 • Uitstekende schrijf- en spreekvaardigheid in het Nederlands.
 • Een flinke dosis creativiteit.
 • Aanpakker met lef (jij durft uit je comfortzone te stappen).
 • Een hbo-diploma, bij voorkeur in marketing of communicatie.
 • Ervaring met het opzetten en uitrollen van campagnes, SEO, online marketing, b2c leadgeneratie.
 • Bekendheid met Google Analytics is een pluspunt.
 • Vermogen om zelfstandig regie te nemen en projectmatig te werken.

Waar kom je terecht?

Je komt terecht in een gezellig marketingteam. Het team bestaat momenteel uit een marketingmanager, twee B2B Marketeers en daar kom jij misschien binnenkort als B2C marketeer bij.
We werken veel samen op kantoor, zodat je direct kunt sparren indien nodig. Kortom, korte lijntjes met je collega's om snel te overleggen en makkelijker te kunnen schakelen.
Wil je bij ons aan de slag?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Bonnie van der Beek, Manager Marketing, op . Of stuur een whatsappbericht naar Kozich (HR), opFunctie:marketeer
Startdatum:25-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met BHV.NL via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. B2C Marketeer BHV.NL 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures