Vacature Perfecte Bijbaan

Perfecte Bijbaan in Nijmegen

AS Kwadraat

Have a Project?

Fieldmarketing: waarom het de perfecte bijbaan is voor studenten!

By Mohammed El Badoui 1 oktober 2023 0 Comments

Het vinden van een leuke bijbaan is voor veel studenten een flinke opgave, vooral wanneer je een student bent die zijn tijd wil verdelen tussen studeren, plezier maken en werken. Als drukke student ben je dan ook op zoek naar een bijbaan die gemakkelijk te combineren is met je studentenleven.

Gelukkig biedt fieldmarketing een flexibele, lonende en leuke werkomgeving die naadloos aansluit bij het drukke leven van een student. Wij vertellen je graag meer over de vele voordelen die fieldmarketing als bijbaan kan bieden.

Flexibele werkuren

Als student heb je vaak te maken met constant veranderende schoolroosters of een veeleisende planning. Hierdoor is het vaak lastig om een bijbaan te vinden die goed te combineren is met je schoolrooster. Tentamens, projecten en presentaties kunnen een groot deel van je tijd in beslag nemen. Het grote voordeel van fieldmarketing is dat het een hoge mate van flexibiliteit heeft die past bij je schoolrooster.

Fieldmarketing kan namelijk ook buiten de reguliere kantooruren worden toegepast, waardoor het een stuk gemakkelijker wordt om je werkuren rond je studie en vrije tijd in te plannen. Hierdoor kun je zowel genieten van een goed betaalde bijbaan als van je studentenleven. Een echte win-winsituatie dus!

Volop in ontwikkeling

Als student wil je natuurlijk constant in ontwikkeling blijven. Fieldmarketing zorgt ervoor dat je constant blijft leren, zowel op professioneel als persoonlijk niveau.

Fieldmarketing biedt je de kans om verkoopvaardigheden te leren, waar je in veel aspecten van je leven profijt van kunt hebben. Zo leer je bijvoorbeeld om effectief te communiceren, overtuigen en te onderhandelen met potentiële klanten. Deze vaardigheden zijn natuurlijk erg effectief binnen de wereld van fieldmarketing en sales, maar kunnen ook toepasselijk zijn in het dagelijks leven. Ook in de toekomst zul je dus nog veel profijt hebben van deze vaardigheden.

Een bijbaan is meer dan alleen netwerken, je wilt natuurlijk ook plezier hebben in je werk en nieuwe vrienden kunnen maken. Bij fieldmarketing ben je vaak werkzaam binnen een team, waarmee je samenwerkt, leert en groeit. Dit maakt het mogelijk om nieuwe vrienden te maken en om je professionele en persoonlijke netwerk uit te breiden.

Bij AS Kwadraat begrijpen we als geen ander dat iedereen plezier moet hebben op het werk. Daarom doen wij er alles aan om een goede werksfeer te creëren. Bij ons is plezier namelijk net zo belangrijk als werken. Bij ons krijg je de ruimte om je collega's te leren kennen, zodat je jouw netwerk uit kunt breiden. Daarnaast organiseren wij regelmatig verschillende teamuitjes en borrels op kantoor, waardoor je jouw collega's nog beter kunt leren kennen.

Goed salaris en bonussen

Als fieldmarketeer wil je natuurlijk ook beloond worden voor jouw inspanningen. Fieldmarketing biedt, naast een aantrekkelijk basisloon, vaak ook de mogelijkheid om extra geld te verdienen. Binnen fieldmarketing wordt er namelijk vaak gebruikgemaakt van verschillende commissies en bonussen. Dit betekent dat je verdiensten afhankelijk zijn van je eigen inzet en prestaties. Je hebt dus zelf invloed op jouw inkomsten!

Voor studenten is dit vaak ontzettend voordelig, vooral wanneer zij gebruik maken van strakke budgetten. Fieldmarketing kan ervoor zorgen dat studenten een deel van hun studiekosten kunnen dekken, kunnen sparen voor toekomstige doelen of simpelweg comfortabeler kunnen leven.

Het werken binnen fieldmarketing is daarom niet alleen ontzettend leuk en leerzaam, maar de financiële vergoeding is ook nog eens erg aantrekkelijk. Wanneer jij je goed inzet, krijg je daarvoor een passende beloning!

Start als fieldmarketeer

bij AS Kwadraat!

Fieldmarketing biedt veel voordelen voor studenten. Dit is namelijk de ultieme kans om jouw vaardigheden te ontwikkelen en om nieuwe vrienden te maken. Je werkt op flexibele uren die passen binnen jouw drukke studentenleven. Daarnaast kun je als fieldmarketeer ook een mooi salaris verdienen, vooral wanneer je in aanmerking komt voor commissies en bonussen.

Kun jij niet wachten om te beginnen binnen fieldmarketing? Dan zijn wij op zoek naar jou! Solliciteer vandaag nog bij AS Kwadraat. Wij kunnen niet wachten om jou te leren kennen!


AS KwadraatFunctie:bijbaan
Startdatum:20-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met AS Kwadraat via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Perfecte Bijbaan AS Kwadraat 20-04-2024

Bekijk ook andere vacatures