Vacature Flexibele Online Marketeer

Flexibele Online Marketeer in Nijmegen

Gedreven Online Marketeer

Zoek jij een flexibele marketingfunctie in of rond Nijmegen? Lees dan even verder!

Flexibele Online Marketeer

Zoek jij een flexibele baan (32-40 uur) op het gebied van online marketing in/rond Nijmegen? Word jij wild van zo'n beetje alle aspecten van dit vakgebied (Content, SEO, SEA, Analytics, Verkoop, Branding, etc.)? En vind je het fijn om afwisselend thuis en op kantoor te kunnen werken op de momenten die goed bij jou passen? Dan ben je bij UP Internet aan het juiste adres!

Wie zijn wij eigenlijk?

Laten we ons eerst even netjes voorstellen. Wij zijn UP Internet, aangenaam. We houden ons bezig met het verkopen en verhuren van domeinnamen, het exploiteren van websites met miljoenen bezoekers en alles wat er verder op ons online pad komt. We zijn gevestigd in het centrum van Nijmegen, ook al komen we daar nu niet zoveel. We bestaan uit zes enthousiaste medewerkers, een sympathieke eigenaar en een aantal flexibele krachten. Natuurlijk zijn we jong, dynamisch en pragmatisch. En hoewel ik deze vacaturetekst helemaal vol zou kunnen proppen met verhalen over epische Skype-meetings en kekke borrels aan de Waalkade, kun je ook gewoon even zelf verder rondneuzen op deze website. Je bent er nu toch, immers!

Brand je vingers aan Domeinenbank

Een belangrijk deel van onze werkzaamheden speelt zich af in de wondere wereld van domeinnamen. Deze markt ken je vast nog niet, maar hier is alles ruim twintig jaar geleden voor ons mee begonnen. Sinds 1999 zijn we elke dag zoet met klanten die domeinnamen willen kopen, verkopen of taxeren. Als online marketeer voel je je niet te beroerd om zo nu en dan zelf deze klanten te contacten, want jij weet hoe belangrijk de feeling met je doelgroep is. Maar nog veel liever ga jij keihard aan de slag om onze missie voor Domeinenbank waar te maken. Namelijk dat iedereen in Nederland die iets met domeinnamen wil doen uitkomt bij ons. Oftewel: werk aan de branding van ons merk. En dan bedoelen we niet die branding bij een strandje. Koop traffic in, schrijf blogberichten, bel klanten, verstuur nieuwsbrieven, wees actief op social media en verbeter de website Domeinenbank.nl! Neem daar trouwens gerust ook zelf een kijkje, het zijn maar iets meer tekens om in te toetsen en er gaat een wereld voor je open.

Websites waar je u tegen zegt

Naast de business in domeinen, beheren wij ook tientallen succesvolle websites in allerlei segmenten. Maandelijks weten miljoenen bezoekers ons te vinden. Geloof je dat niet? Alleen op ons vlaggenschip Mannenzaken.nl kunnen we al miljoenen pageviews overleggen. Maar daarnaast hebben we ook nog Engeland.nl, Belasting.nl, Parken.nl, Plaats.nl, Vakantieshop.nl, Hetweer.nl, Mallorca.nl en ga-zo-maar-door. We zijn niet te stoppen. De kunst is hoe we met al die bezoekers geld kunnen verdienen. Van jou verwachten we dat je websites kunt opbouwen en onderhouden met WordPress, relevante en spraakmakende content kunt schrijven én strategisch mee kunt denken over de hele lifecycle van zo'n project. Je hebt daarvoor niet heel veel jaar ervaring in deze business nodig, dat compenseer jij namelijk ruimschoots met een flinke dosis gedrevenheid.

Geef ons de elleboog!

Voel jij je na dit verhaal aangesproken of wil je graag meer van ons horen? Ben jij HBO+ (de opleiding, niet de tv-zender) en heb je minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie (of net afgestudeerd en je kunt goed bluffen)? Laten we elkaar dan ontmoeten via Zoom / Skype / Teams of tijdens een anderhalvemeterwandeling in Nijmegen. Reageer via de groene knop hieronder, telefoon (), mail of postduif, en wie weet hoor jij binnenkort bij Team UP!

Neem dan gerust contact met ons op.

Bezoekadres: Graafseweg 107 6512 BS Nijmegen
Postadres: Postbus 10 6500 AA Nijmegen
KVK: 78055075
BTW: NL861248004B01Functie:online marketeer
Startdatum:09-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met UP via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Flexibele Online Marketeer UP 09-05-2024

Bekijk ook andere vacatures