Vacature Marketeer

Marketeer in Nijmegen


stap zetten?

Doe de digitale intake en onze specialisten helpen je met een stappenplan om jouw nxtoffice te realiseren


stap zetten?

Doe de digitale intake en onze specialisten helpen je met een stappenplan om jouw nxtoffice te realiseren

DV 5832

Meewerkstage marketeer

DV 1748

Wil jij meer leren over B2B-marketing in de praktijk en daarnaast volop de ruimte krijgen om jezelf te ontwikkelen? Dat kan in het marketingteam van nxtoffice. Dag in, dag uit zorgen we voor de online zichtbaarheid, bewaken we onze merkidentiteit en bedenken we toffe marketingcampagnes en -uitingen om onze doelstellingen te behalen.

Wat ga je doen?

We zijn begin 2024 op zoek naar iemand die ons marketingteam komt versterken voor de periode van een halfjaar. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van de marketingkalenders. We zeggen kalender s omdat je stage komt te lopen bij (marketingwise) drie verschillende bedrijven: nxtoffice, KNNS en Cirkon. Daarover staat hieronder meer. Wat betreft werkzaamheden kun je bij uitvoering van de marketingkalender denken aan het schrijven van blogs, nieuwsitems, nieuwe social media content, nieuwsbrieven, e-mailmarketing, maar bijvoorbeeld ook het organiseren van een event hier in ons auditorium en alle communicatie daaromheen verzorgen of de verantwoordelijkheid dragen dat de websites en shop up-to-date zijn qua inhoud.

Team & inwerkperiode

Je komt te werken in een jong gemixt team (gemiddelde leeftijd 26 jaar), maar wel met een flinke dosis praktijkervaring. De lijntjes op de afdeling zijn kort waardoor je goede begeleiding en ondersteuning krijgt van collega's. We houden ervan als je eigen ideeën inbrengt en initiatief neemt en daar dan ook altijd ruimte voor. Je bent één van ons en daarmee écht een aanvulling op het team. De eerste maand staat compleet in het teken van het kennismaken met je collega's en het bijbrengen van de benodigde kennis, zodat je naar verloop van tijd zelfstandig aan de slag kan. Je werkt als marketeer (bijna) altijd op kantoor.

Dit ben jij

 • Je volgt een commerciële opleiding in de richting van marketing en/of communicatie
 • Je bent nieuwsgierig
 • Je bent proactief, leergierig en flexibel
 • Je bent creatief en commercieel
 • Jij en je toetsenbord zijn beste vrienden
 • Je bent zelfstandig, maar kan ook goed samenwerken

Wat krijg je van nxtoffice?

Stagelopen bij nxtoffice is leuk. We doen ons best en werken hard, maar maken met elkaar ook veel plezier. Ons kantoor in Nijmegen is super de luxe. We hebben eigentijdse, flexibele werkplekken en meeting rooms die zijn uitgerust met de meest nieuwe technologieën. Aan letterlijk elk detail is gedacht als het gaat om beleving. Iedere collega en dus ook stagiair(e) is van waarde voor onze organisatie. We luisteren naar ideeën en inzichten en zien deze graag werkelijkheid worden. We investeren veel in de groei van het individu, maar hechten ook veel waarde aan het team. Aan uitjes ontbreekt het dus niet: van een dagje Efteling tot een middagje waterskiën, niks is te gek.

 • Natuurlijk een hele leuke stageplek
 • € 500,- per maand op basis van fulltime dienstverband (40 uur)
 • Cadeautje op je verjaardag
 • Iedere dag verse lunch
 • Snacks op vrijdag
 • Supermodern kantoor uitgerust met de nieuwste faciliteiten zoals flexplekken en vergaderruimtes
 • Voldoende tijd en ruimte om aan je stageopdracht te werken
 • HP-laptop

Voeg je bij team nxtoffice!

Ben jij na het lezen van deze stagevacature enthousiast geworden? Mooi! Want hebben graag stagiair(e)s in ons team. Kom bijdragen aan het succes van onze organisatie(s) en voeg je bij het marketingteam nxtoffice.

Neem dan contact op met () per telefoon via of per mail via en plan eerst een kennismakingsgesprek in.

Support

Tel:Functie:marketeer
Startdatum:21-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NXToffice.nl B.V.;Nxtoffice via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Marketeer NXToffice.nl B.V.;Nxtoffice 21-05-2024

Bekijk ook andere vacatures