Vacature Verkoper (12 uur)

Verkoper (12 uur) in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

KPN is nog steeds een van de marktleiders op het gebied van telefonie en internet. Ze bieden een groot pakket aan oplossingen en producten voor zowel zakelijke, als particuliere klanten. Ze gaan jou trainen, om te zorgen dat jij alle kennis en kunde hebt om het juiste advies uit te brengen, zo kom je goed beslagen ten ijs. Uiteraard doe je dit niet alleen, maar in een van de diverse, hechte teams. Samen gaan jullie aan de slag met jullie persoonlijke groei en commerciële doelen.

Als verkoopmedewerker bij KPN werk je12 uur per week. Je kunt ingeroosterd worden van maandag tot en met zondag. De winkel is geopend van 09.30 uur tot 18.00 uur, met koopavonden tot 21.00 uur. Hierdoor werk je soms in het weekend en tijdens de avonduren. Je komt te werken in de winkel in Nijmegen.

Functieomschrijving

Als verkoopmedewerker bij KPN zorg jij dat de klant met een glimlach de deur uitloopt! Dit doe jij door je passende advies en je verkoop skills toe te passen. Heb je hier nog geen ervaring in? Geen zorgen, dan zal KPN je met de passende training je dit leren!

Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor het oplossen van de vraagstukken van klanten over de artikelen die KPN aanbiedt. Dit kunnen vragen zijn over telefoons of wifi kanalen, maar ook abonnementen. De vraagstukken zijn erg divers, hierdoor hoef jij je nooit te vervelen. Jij weet met je aangeleerde kennis van KPN elke klant optimaal te helpen. Naast de uitstekende services die je verricht pas je ook je aangeleerde verkooptechnieken toe, dit doe je door bijvoorbeeld te vragen welk abonnement een klant momenteel heeft. Is hij momenteel niet aangesloten bij telefoon, tv en thuisnetwerk, dan zorg jij dat hij of zij met het totaalpakket de winkel uitloopt. Hierbij zorg je natuurlijk wel dat je verkoopt op basis van de wens van de klant.

Naast het adviseren en helpen van de klanten, houd je je ook bezig met de verzorging van de winkel. De voorraad is in orde en de winkel ziet er verzorgd uit. Is het rustig in de winkel? Dan zal jij je collega’s helpen op de klantenservice.

Functie-eisen
 • Je spreekt goed Nederlands;
 • Jij bent in staat om een VOG te krijgen;
 • Je hebt ervaring met klantcontact;
 • Je bent woonachtig in omgeving Utrecht, Amersfoort, Hilversum, Zeist. 
Arbeidsvoorwaarden
 • Een part time baan voor 12 uur in de week;
 • Een salaris van €14,49 en €16,88 bruto per uur, afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Persoonlijk opleidingsbudget van € 1.500,- per jaar om jezelf te ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld je opleiding; 
 • Een volledige ov-vergoeding of een kilometervergoeding van € 0,21 cent per kilometer;
 • Na 20.00 uur en op zaterdag 140% toeslag (€19,60) en op zondag 200% toeslag (€28,00);
 • Bonussen ontvangen bij het behalen van targets;
 • Zorg jij ervoor dat iemand die jij kent ook bij KPN gaat werken, dan krijg je €750,-;
 • Kans om op contract te komen bij KPN na een 1 jaar goed functioneren, en een vast dienstverband te krijgen;
 • Een gezellig team.


Functie:technisch verkoper
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2773 – 2773
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via l.dijkstra@werk.olympia.nl of Lars Dijkstra. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Verkoper (12 uur) Olympia 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures