Vacature Stage

Stage in Nijmegen

STAGE: Sales (HBO)

32-36 uur

Geplaatst op 9 april 2024

Onze sales afdeling is op zoek naar een stagiair!

Wil jij ervaring opdoen in de media?

Voor ons sales-team zijn we op zoek naar een stagiaire sales die gepassioneerd is over sales en media. Als stagiaire sales leer je alle mogelijkheden van ons bedrijf en van de merken kennen. Je gaat potentiële klanten verbinden met onze merken, waaronder Foodies, Auto Review en Gardeners' World. Daarnaast ga je samen met een accountmanager aan de slag om een new business plan te bedenken en uit te voeren.

Wat ga je doen?

Naast het meedraaien met de bestaande accountmanagers ben je verantwoordelijk (samen met de accountmanager) voor het opzetten en uitvoeren van een new business plan. F&L Media heeft een sales-team waarbinnen iedereen verantwoordelijkheid heeft voor zijn eigen merken. Het takenpakket van de accountmanagers is veelomvattend: van het identificeren van nieuwe leads tot en met het behouden en uitbreiden van bestaande klanten. Deze klanten zijn organisaties (denk aan auto of foodmerken zoals Volvo, Hyundai of Tefal) die hun producten of services willen promoten bij de lezers van de verschillende magazines en website. De accountmanager is verantwoordelijk voor het realiseren van online en/of offline samenwerkingen met deze adverteerders en mediabureaus. Om alvast te zien wat we doen en met welke toffe klanten we samenwerken: https://www.fnlmedia.nl/samenwerkingen/

Bij verschillende merken bestaat het gevoel dat er veel tijd geïnvesteerd wordt in het behoud en uitbreiden van bestaande klanten, maar er nog kansen liggen om de markt af te speuren naar nieuwe leads en uiteindelijk klanten. Jij gaat een plan op zetten om structureel new business aan te trekken en brengt dit ook in de praktijk.

Hierdoor maak je sales binnen de media van begin tot eind mee. Oftewel de benadering, het plan, de campagne en de evaluatie.

Wie ben jij?

We vragen vooral een berg enthousiasme, want enthousiast is iedereen bij ons. Enthousiasme voor werken, voor media, voor sales en voor onze merken. Je moet je het sales-vak interessant vinden. Daarnaast sta je open om nieuwe dingen te leren en ben je een echte teamplayer.

Wat vragen wij?

 • Leergierigheid;
 • Enthousiasme
 • Beschikbaar voor minimaal 32 uur;
 • Commercieel gevoel;
 • Sales mindset;

Wie zijn wij?

F&L Media is een jong bedrijf dat volop in beweging is. Vanaf de 16e verdieping in een van de hoogste gebouwen van Nijmegen werken we met veel plezier aan onze tien merken, de magazines en websites, en zijn we continu op zoek naar nieuwe kansen in de markt. Bij F&L Media maken de mensen het verschil en dat merk je. Aan de informele werksfeer, de collega's en aan de merken. Onze specialismen zijn auto's, koken, computers, geschiedenis, filosofie en tuinieren.

Wat bieden wij?

 • Een prettige samenwerking in een enthousiast team;
 • Een open, dynamische en flexibele organisatie waar je veel kan leren en veel ruimte bestaat voor het zelf oppakken van goede ideeën;
 • Veel vrijheid, ook om een keer een foutje te maken;
 • Stagevergoeding;
 • Een geweldig uitzicht, een tafeltennistafel en natuurlijk goede koffie;

F&L Media B.V.
Jonkerbosplein 52
6534 AB Nijmegen

F&L MediaFunctie:stage
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met F&L Media via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Stage F&L Media 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures