Vacature Junior Relatiemanager MKB

Junior Relatiemanager MKB in Nijmegen

NLInvesteert

Vacature Junior Relatiemanager MKB

Ondernemersdromen waarmaken door financieringspuzzels op te lossen


Standplaats: Regio Nijmegen (Ooij) | Startdatum: per direct


Lees jij graag verhalen over Nederlands ondernemerschap? Lijkt het jou interessant om op dagelijkse basis inhoudelijke gesprekken met MKB-ondernemers te voeren over hun bedrijf? Ben jij commercieel en hulpvaardig ingesteld? Zijn termen als 'Investeren' en 'Financieren' jou niet onbekend? Dan zijn we bij NLInvesteert misschien wel op zoek naar jou!


Over NLInvesteert

Bij NLInvesteert staan we dagelijks direct in contact met ondernemers, investeerders en financieringspartners. Uit onze gesprekken met ondernemers blijkt nog altijd dat het voor het MKB lastig is om (bancaire) financiering aan te trekken. Toch vinden we bij NLInvesteert dat financiering voor alle gezonde MKB-bedrijven bereikbaar moet zijn (en blijven). Met dank aan ons concept hebben we tot op heden bemiddeld in € 825+ miljoen aan financieringen. Dit is mede te danken aan ons eigen Crowdfundingplatform met meer dan 10.000 aangesloten investeerders. Hiernaast beschikken we over eigen fondsen (een Equity-, Bedrijfsleningen- en Vastgoedfonds). Met behulp van onze werkwijze hebben we inmiddels meer dan 550+ MKB-ondernemers succesvol geholpen met het najagen van hun ondernemersdromen. De projecten variëren daarbij van financiering tussen de € 350K tot c.a. € 25 miljoen.


Benieuwd naar de ervaringen van ondernemers die bij ons hun financiering hebben opgehaald? Kijk dan vooral even naar onze klantverhaalvideo's: https://www.nlinvesteert.nl/over-ons/klantverhalen .


Wat ga je doen als Junior Relatiemanager MKB?

Vanwege de groeiende behoefte in de markt aan financiering groeit NLInvesteert hard. Inmiddels werken we landelijk met c.a. 60 collega's verdeeld over 18 regio's. Je zult daarbij onderdeel worden van ons nieuwe team van twee relatiemanagers en één teammanager. De reden dat we dit team opzetten is dat we zien dat er nog veel ondernemers zijn die nog niet bekend zijn met ons concept. Anderzijds zien we dat we dat er veel behoefte is naar alternatieve financiering buiten de bank om. Als Junior Relatiemanager MKB ben je verantwoordelijk voor:


 • Het telefonisch benaderen van potentiële klanten met een mogelijke financieringsbehoefte. Dit zijn veelal warme contacten waar eerder contact mee is gelegd via LinkedIn (dus geen 'koude' kvk-lijsten);

 • Het verdiepen in ondernemingsplannen, Informatiememoranda, jaarcijfers en overige relevante informatie bij het beoordelen van een financieringscasus.

 • Het voeren van online kennismakingsgesprekken met ondernemers. In deze gesprekken leer je de mens achter de onderneming kennen. Je vraagt naar zijn / haar ondernemersverhaal, drijfveren en toekomstplannen. Dit leidt vaak tot energieke en motiverende gesprekken waar je veel van leert.

 • Nauwe samenwerking met onze senior buitendienst specialisten (regiodirecteuren) die opvolging geven aan de bedrijven waar jij contact mee hebt. Je ondersteunt hem/ haar waar nodig.


Wat bieden we?

Uiteraard kun je rekenen op voldoende begeleiding en krijg je verschillende trainingen aangeboden. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij ons namelijk centraal. In beginsel zal je op onze locatie in de Ooij starten (goed bereikbaar met OV vanaf Nijmegen CS). Het is daarnaast goed om te benoemen dat we van plan zijn om binnen een half jaar te verhuizen naar een centralere werklocatie in Nijmegen. Hieronder zijn onze arbeidsvoorwaarden verder toegelicht:


 • Intensieve en motiverende begeleiding op dagelijkse basis;

 • Diverse ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;

 • Je krijgt 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. fulltime dienstverband);

 • De mogelijkheid om na jouw inwerkperiode (c.a. 2-3 maanden) gedeeltelijk vanuit huis te werken;

 • Een marktconform salaris van c.a. € 2.500,- tot € 3.250,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband (exclusief vakantiegeld, bonussen, opleidingsbudget etc.);

 • Een mooie jaarlijkse bonus van één maandsalaris indien je naar verwachting presteert (op basis van een realistische doelstelling die we samen bepalen);

 • Afhankelijk van jouw opleidingsachtergrond krijg je de mogelijkheid om relevante extra opleidingen en cursussen te volgen.


Wat vragen we?

 • Je bent commercieel ingesteld;

 • Je beschikt over hbo / wo werk- en denkniveau;

 • Je bent 36- tot 40 uur per week beschikbaar;

 • Je hebt 0-2 jaar relevante werkervaring opgedaan (fulltime);

 • Je bent woonachtig in de omgeving van Nijmegen;

 • Je hebt (bijna) een opleiding afgerond in de richting van (Bedrijfs-)economie, Finance & Control, Accountancy, Financial Service Management, Commerciële Economie (of vergelijkbaar).


Neem contact op met Pascal Emens via of 3.
Functie:relatiemanager mkb
Startdatum:02-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:27006 – 27006
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NLInvesteert via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Junior Relatiemanager MKB NLInvesteert 02-06-2024

Bekijk ook andere vacatures