Vacature Mooie Bijbaan

Mooie Bijbaan in Nijmegen

Solliciteren

Kom je er niet uit?

Telefoon:
Kelsey van 't Sant (Recruitment Operations Manager) Mail:

Kom jij ons team versterken?

Vul hieronder je gegevens en een korte motivatie in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!


Studenten bijbaan in Nijmegen bij Trust Marketing

Op zoek naar een mooie bijbaan in Nijmegen tijdens je studententijd? Trust Marketing heet jou van harte welkom. Voor onze mooie vestiging in Nijmegen zoeken wij een aantal gemoti

Studenten bijbaan in Nijmegen bij Trust Marketing

Opzoek naar een bijbaan in Nijmegen? Trust Marketing heeft de perfecte studentenbaan voor jou!

Onze managers op kantoor geven jou hiervoor alle benodigde tools en kennis mee. Van jou verwachten we dat je alles gaat geven om er een structureel succes van te maken, goede prestaties worden rijkelijk beloond door Trust Marketing! Zo kan jij promoties maken die ervoor zorgen dat jij meer geld krijgt, voorzien van meer verantwoordelijkheid. Pak je kans en solliciteer snel voor deze fantastische bijbaan in Nijmegen bij Trust Marketing. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij een bijbaan in Nijmegen overweegt.

Een studenten bijbaan in Nijmegen die je zal bijblijven en je later gaat helpen in je carrière. Daarnaast zorgen wij voor dat extra beetje gezelligheid wat jij als scholier en student natuurlijk zoekt. Een biertje doen na afloop met je vrienden? Natuurlijk doen we dat! Met een bijbaantje in Nijmegen bij Trust worden successen keihard gevierd.

Als je het ECHT wilt is een bijbaan in Nijmegen bij Trust Marketing ook voor jou een fantastische kans.

Functie:mooie bijbaan
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Bijbaan
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Trust Marketing via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Mooie Bijbaan Trust Marketing 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures