Vacature Vertegenwoordiger Buitendienst

Vertegenwoordiger Buitendienst in Nijmegen

Dit bieden wij jou (o.b.v. 40 uur)

Een goed salaris; een combinatie van een vast basissalaris en een resultaatafhankelijke bonus. Jouw vaste basissalaris is € 1.870,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week). Aangevuld met prestatietoeslagen kan je brutosalaris oplopen tot € 4.895,- bruto per maand.

Onvergetelijke ervaringen. Zo hadden wij in 2019 een tijdelijke vestiging op Bali . I.v.m. corona nu niet.

Volop doorgroeimogelijkheden . Zo kun je van vertegenwoordiger doorgroeien naar een managementrol, fieldcoach of accountmanager.

Een professioneel en leuk team. We organiseren regelmatig leuke teamuitjes en alle vertegenwoordigers zetten zich 100% in voor het behoud van de vrije pers in Nederland.

Diverse verkoop-, communicatie- en online trainingen;

Start hier jouw nieuwe avontuur

Meld je direct aan

Wat ga je doen als Vertegenwoordiger buitendienst?

Voor onze vestigingen in Groningen, Utrecht en Nijmegen hebben we een openstaande vacature voor een vertegenwoordiger buitendienst.

Goed geld verdienen en een gezellige werksfeer vinden wij erg belangrijk. Maar waar wij ons vooral in onderscheiden is een sterke basis leggen voor een succesvolle loopbaan, en deze basis zal voor altijd het verschil maken in het leven van onze collega's.

Als Vertegenwoordiger Consumentenmarkt zorg je ervoor dat particulieren een dagbladen actie afsluiten bij DPG Media of NDC Mediagroep. Dit doe je door in teamverband en wijkgericht potentiële klanten op geselecteerde adressen te bezoeken.

Nog 2 van de 10 plekken beschikbaar

Je bent er bijna.

Hoe kunnen we contact met je opnemen? We nemen dan binnen twee werkdagen contactmet je op om een kennismaking in te plannen bij ons op kantoor.

Je gegevens zijn veilig

Heb jij het lef en durf jij het aan?
Start hier direct jouw nieuwe avontuur

Je eigen e-learning, altijd bij de hand en zelf jouw leertempo bepalen.

Met onze digitale producten zoals e-books, video cursussen en podcasts kun je altijd en overal trainingen volgen . We bieden trainingen aan op het gebied van online marketing, verkopen en management.

Je kunt eenvoudig door de verschillende modules navigeren en daarnaast heb je altijd inzage in jouw voortgang. Zodra een module bekeken is wordt deze in het overzicht afgevinkt.

Dit ben jij

Een commercieel talent;

Doordeweeks beschikbaar tussen 10:00 en 18:00;

Je beheerst de Nederlandse taal goed;


Groningen

Westerkade 16-4
9718AS, Groningen
T:
E:

Leeuwarden

Nieuwstad 30
8911CT, Leeuwarden
T:
E:

Stadskanaal

Semskade 74
9503 RC, Stadskanaal
T:
E:

Amersfoort

Stadsring 115
3817 AX, Amersfoort
T:
E:Functie:vertegenwoordiger buitendienst
Startdatum:08-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4895 – 4895
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Brand Solutions via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Vertegenwoordiger Buitendienst Brand Solutions 08-06-2024

Bekijk ook andere vacatures