Vacature Ground & Rail Operations Manager Benelux

Ground & Rail Operations Manager Benelux in Nijmegen

Na CEVA, organizamos nossos negócios para atender aos desafios específicos de diferentes setores da indústria. Nossas equipes de especialistas aplicam sua experiência genuína em seu mercado para fornecer as soluções mais adequadas para o seu negócio.

MATHIEU FRIEDBERG CEO na CEVA Logistics

Ground & Rail Operations Manager Benelux

Local Nijmegen, Netherlands

CEVA Logistics provides global supply chain solutions to connect people, products and providers all around the world. Present in 170 countries and with more than 110,000 employees spread over 1,300 sites, we are well on our way to achieving our vision: to be a Top 5 global 3PL.

We believe that our employees are the key to our success. We want to engage and empower our diverse, global team to co-create value with our customers through our solutions in contract logistics and air, ocean, ground, and finished vehicle transport. That is why CEVA Logistics offers a dynamic and exceptional work environment that fosters personal growth, innovation, and continuous improvement.

DARE TO GROW! Join CEVA Logistics, and you will be part of a team that values imagination, encourages boldness and exemplarity, and is committed to excellence in everything we do. Join us in our mission to shape the future of global logistics as we become a global leader in the logistics industry. As we continue growing at a fast pace, will you "Dare to Grow" with us?

Ben jij goed in het management van grote en complexe inkoopprocessen? Bijt jij je graag vast in inkoop tendervraagstukken vanuit onze CEVA Northwest Europe organisatie? Kun jij daarnaast goed overweg met procurement tools en analyseren van data, en vind je het leuk om hierin samen te werken met je directe collega's? Dan hebben wij een mooie uitdaging waarbij geen dag hetzelfde is als Procurement Tender & project manager!

Als Tender manager ben je verantwoordelijk voor en beheers je het volledige inkoop tenderproces. Van het opzetten van het project team dat support biedt aan de tender, het schrijven van de tenderdocumenten (RFI / RFP ), het inrichten van de procurement tool, de communicatie met de leveranciers, het opvolgen van de input van leveranciers, het analyseren en beoordelen van binnengekomen resultaten tot het geven van een wekelijkse update van het tenderproject aan het project team en stuurgroep. Je zorgt dat het tenderproject binnen de gestelde planning afgerond wordt. De tenders die je in je beheer hebt kennen een internationaal karakter en kunnen betrekking hebben op CEVA operaties in de regio Noordwest Europa (Benelux, UK, Ireland, Scandinavie).

Procurement is écht jouw passie en je bent goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt (tarieven, kosten, capaciteit) en beschikt over ruime transportkennis op gebied van pakketdistributie, groupage, en LTL/FTL verkeer.

Naast je verantwoording voor het tender management ben je tevens verantwoordelijk voor:

 • stakeholdermanagement van zowel interne- als externe contacten en relaties;
 • het beheer van de CEVA inkooptool in de verschillende functionaliteiten, dus naast tendering, het volgen en communiceren van transport marktinformatie, registratie van CEVA leveranciers in de tool, maken van inkooprapportages en KPIs)
 • ondersteuning bij opzetten van benchmarks om de tarieven van specifieke transportlanes continue te blijven monitoren
 • Ondersteunen van Solution Design & Business Development team met transporttarieven die voor verkooptenders gebruikt kunnen worden
 • Aan inkoop gerelateerde projecten (Sustainability, Green, CO2)

WAAR KOM JE TE WERKEN?

De plaats in de organisatie valt onder verwantwoording van de Procurement Carrier Management afdeling Northwest Europe (NWE).

Je komt te werken in een gedreven en betrokken team die samen altijd op zoek zijn naar de beste inkoopoplossingen. Samen met je procurement collega's zorg je voor een uitstekend draaiende afdeling. In deze rol rapporteer je aan de Manager Procurement Benelux. Je standplaats is Nijmegen maar je zult ook regelmatig op onze verschillende CEVA locaties in de Benelux regio te vinden zijn.

WAAR ZIJN WE NAAR OP ZOEK?

Om als Procurement Tender manager succesvol te zijn heb je sterke sociale en communicatieve vaardigheden om alle stakeholders binnen het tender project betrokken te houden, te informeren en besluitvorming te ondersteunen. Je bent accuraat met data en werkt volgens het CEVA inkoopproces en met beschikbare tools.

Uitdagingen pak je met beide handen aan en brengt je met jouw analytisch vermogen tot het optimale resultaat. Om het beste uit deze rol te halen breng je de volgende kennis en ervaring met je mee:

 • HBO/WO werk- en denkniveau; een opleiding afgerond in de richting Transport of Logistiek is een pré;
 • een behaalde NEVI-1 opleiding (tactisch of strategisch) is een pré;
 • minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een logistieke organisatie;
 • kennis van Procurement & E-sourcing tools;
 • Zeer vaardig met Microsoft Office; specifiek in Excel

WAT BIEDEN WE JOU?

Er is bij CEVA veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en ambities. Naast een informele en transparante bedrijfscultuur bieden wij diverse carrièremogelijkheden en dynamische werkplek met gedreven collega's. Op basis van onze CEVA-cao ontvang je daarnaast:

 • een mooi salaris tussen €4.716,00 - €6.604,12 bruto per maand (inschaling afhankelijk -en ervaring);
 • een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • 25 vakantiedagen, 5 ADV-dagen en mogelijkheid tot het (ver)kopen van extra verlof;
 • winstuitkering van max. 3% bij positieve bedrijfsresultaten;
 • goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding en 8% vakantiegeld
 • smartphone waarbij je de mogelijkheid hebt om je eigen toestel te kiezen en bedrijfslaptop;
 • Leasebudget of car allowance

Solliciteer direct via de knop of neem voor meer informatie contact op met , , via of M: +31 .

Binnen CEVA hebben we een gedreven en enthousiast recruitment team, mocht je iemand kennen die in aanmerking komt, laat het ons weten!

Functie:operations manager benelux
Startdatum:06-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4716 – 6604
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CEVA Logistics via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Ground & Rail Operations Manager Benelux CEVA Logistics 06-04-2024

Bekijk ook andere vacatures