Vacature Afstudeerstage Commercieel

Afstudeerstage Commercieel in Nijmegen

Logo travionLogo travionCurrent language

Direct een (aan)vraag?
Bel +31 - 24 357 88 22


Afstudeerstage

Wil jij ons Travion team komen versterken?

Wij zijn op zoek naar een commerciële afstudeer stagiair die ons komt ondersteunen in diverse commerciële werkzaamheden.

Afstudeerstage Commercieel

DIT GA JE DOEN

Als stagiair bij Travion krijg je de kans om praktijkervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. We bespreken samen je stageopdracht en zorgen ervoor dat die goed aansluit bij jouw leerwensen en onze werkzaamheden. Tijdens je stage krijg je begeleiding van ervaren professionals die je helpen en coachen. Zo heb je altijd iemand om op terug te vallen en kun je het beste uit je stage halen. Als commercieel stagiair ondersteun je onze accountmanagers in hun werkzaamheden. Daarnaast heb je voldoende tijd om aan je eigen opdrachten te werken. Elke dag is anders bij Travion. De werkzaamheden zijn divers en jouw stage dus ook. Hoe meer werkzaamheden je zelf oppakt, hoe meer verantwoordelijkheid je van ons krijgt.

ONS TEAM

Bij Travion geloven we dat het belangrijk is om te ontdekken wat je echt wilt in je carrière. We moedigen je aan om mee te denken en om, naast je dagelijkse werk, nieuwe dingen op te pakken die je interesseren en waarmee je kunt bijdragen aan ons team. Zo maak je niet alleen een verschil voor onze organisatie, maar geef je ook je eigen loopbaan een flinke boost. Of je nu nieuwe vaardigheden wilt leren, een andere richting wilt verkennen of gewoon meer wilt betekenen binnen Travion, wij bieden je de kans om je ambities waar te maken. Door het jaar heen organiseren we ook meerdere leuke evenementen groot en klein. Ons team bestaat uit enthousiaste en professionele collega's met een flinke commerciële drive die altijd klaar staan om je te helpen.

DIT BEN JIJ

Bij Travion bepaal jij zelf de richting van je carrière. Ben je ondernemend en investeer je graag in je eigen groei. Zie je nieuwe kansen voor jezelf en voor Travion en wil je die aanpakken? Gewoon doen! Je hoeft niet alles zelf te kunnen, want je werkt in een team en er zijn altijd collega's die je willen helpen. Zo kun je je talenten ontwikkelen en het maximale uit je stage halen.

Daarnaast breng jij het volgende mee:

  • Je volgt een commerciële hbo-opleiding.
  • Je bent proactief, leergierig en hebt een hands-on mentaliteit.
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je kunt zelfstandig werken.

DIT KRIJG JE VAN ONS

Wij bieden een veelzijdige afstudeerstage. Hiervoor ontvang je €500 stagevergoeding per maand. Elke dag kun je genieten van een geheel verzorgde lunch en op vrijdag sluiten we de week gezellig af met een borrel. Uiteraard krijg je genoeg tijd en ruimte om aan je studieopdrachten te werken. we vinden het namelijk belangrijk dat jij je afstudeerstage goed afrondt.

Interesse? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar via of bel naar .

Wil je bij ons komen werken?

Stuur dan jouw sollicitatie met daarbij jouw Curriculum Vitae en motivatiebrief naar en wij nemen z.s.m. contact met je op!


Ruime voorraad door slim in te kopen


Dropshipping door heel Europa


Zeer scherpe quality control

Over Travion

  • Wie we zijn
  • Wat we doen
  • Werken bij


Functie:commercieel afstudeerstage
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Stage
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Travion via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Afstudeerstage Commercieel Travion 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures