Vacature 6 Affiliate Marketeer

6 Affiliate Marketeer in Nijmegen

Affiliate Marketeer

Hybride

 • Nijmegen , Gelderland , Nederland
Marketing

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

BTC Direct is één van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. De crypto-sector is hot en er zijn oneindig veel kansen die erom schreeuwen benut te worden. Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een ambitieus en gedreven team in één van de meest dynamische sectoren van de wereld? Dan is deze rol misschien iets voor jou!


Waar ga je aan werken?
Affiliate marketing, sales en influencer marketing komen samen in deze toffe vacature (0,8 - 1 fte) voor een commerciële vastbijter. Halverwege 2019 hebben we met onze crypto app BLOX de markt betreden. BLOX is de meest simpele applicatie om crypto te kunnen kopen en verkopen en dat mag dan ook iedereen weten. Een van de acquisitie kanalen om dat te bereiken is affiliate marketing. Je kerntaak zal zijn om contact te leggen met potentiële en bestaande partners om hen te overtuigen van onze producten. Je blijft daarnaast het directe aanspreekpunt voor al deze partijen en zal samen met hen proberen om de conversie via hun kanalen te verhogen. Met partners kun je denken aan affiliate partijen, influencers, webshops, netwerken, social media kanalen, communities, et cetera. Dit alles o.g.v. crypto, fintech, economie, blockchain en aanverwante sectoren. Daarnaast monitor je de performance van de aangesloten partners en anticipeer je hierop. Tenslotte zorg je ook voor een strategie om nieuwe partners aan te sluiten en maak je de beste deals met nieuwe affiliates, influencers en andere partners voor onze merken.


Werken bij BLOX

BLOX heeft één missie; crypto voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk maken. Via ons product maken we het voor iedereen mogelijk om op een veilige manier crypto te kopen en verkopen. Inmiddels bestaat onze organisatie uit ruim 90 (crypto) enthousiastelingen en zijn we nog steeds groeiende. De crypto-sector is hot en er zijn oneindig veel kansen die erom schreeuwen benut te worden.

Wat verwachten wij van jou?

 • je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een sales- of accountmanagement positie en hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.
 • Je bent een 'go-getter' en stopt niet voordat je je doelstelling hebt bereikt.
 • Een bewezen sales- en onderhandeling skillset. Jij weet waarom mensen voor jou kiezen en wordt gedreven door het behalen van commercieel succes.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je enthousiast, toegankelijk, positief en ben je goed in het onderhouden van relaties.
 • Je weet welke cijfers niet alleen relevant voor je eigen overzicht, maar ook voor dat van de partners zijn.
 • Je bent goed in staat verschillende partners en projecten tegelijk te managen.
 • Ervaring met affiliate of influencer marketing en bijbehorende systemen is een pré.
 • Kennis over en passie voor de crypto-sector is een pré.

Wat mag je van ons verwachten?


Een marktconform salaris, met de mogelijkheid om gedeeltelijk in bitcoin te worden uitbetaald We vinden ontwikkeling belangrijk. Daarom stellen we een persoonlijk ontwikkelingsbudget beschikbaar van 2K per jaar Pensioenregeling via ASR Doenpensioen 25 vakantiedagen Netto reiskostenvergoeding à € 0,23 per kilometer, ook als je met de fiets komt. Lekker gezond Ben je jarig, dan neem je die dag lekker vrij Af en toe thuiswerken? Dat kan natuurlijk! Ter ondersteuning ontvang je een thuiswerkvergoeding Een Macbook, om altijd en overal te kunnen werken Veel activiteiten buiten het werk, zoals jaarlijkse deelname aan verschillende sportactiviteiten, borrels en legendarische teamuitjes

Functie:6 affiliate marketeer
Startdatum:17-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2000 – 2000
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Blox via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. 6 Affiliate Marketeer Blox 17-04-2024

Bekijk ook andere vacatures