Vacature SEO Specialist

SEO Specialist in Nijmegen

Vacature
SEO specialist

HBO DENK- EN WERKNIVEAU
32-40 UUR PER WEEK
MINIMAAL 3 JAAR ERVARING
SALARIS: €2500 - €3.200 o.b.v. 40 uur

Ben jij gepassioneerd over SEO en heb je minstens drie jaar relevante ervaring die je wilt inzetten voor het beste resultaat voor ons eigen bedrijf en onze klanten. Dan ben jij de persoon die wij zoeken bij MarketingKarwei! Wij willen ons team uitbreiden met een energieke SEO-specialist die nieuwe en innovatieve ideeën en technieken met zich mee neemt.

Ben jij klaar om samen met ons de uitdaging aan te gaan en onze klanten naar de top van de zoekresultaten te leiden? Lees dan verder!

Dit ga je als SEO specialist doen:

 • Je gebruikt geavanceerde tools zoals SE Ranking, Semrush en Ahrefs om onze SEO-strategieën naar een nóg hoger niveau te tillen. Ben jij in staat om ons met innovatieve ideeën te verrassen?
 • Je bent een pro in content creatie; jouw teksten zijn niet alleen SEO-geoptimaliseerd, maar spreken ook de taal van onze doelgroep.
 • Effectieve linkbuilding strategieën implementeren die duurzame resultaten opleveren.
 • Je bent thuis in CMS-systemen zoals WordPress en Magento en gebruikt deze kennis om onze online aanwezigheid te optimaliseren.
 • Diepgaande analyses uitvoeren met Google Analytics 4 en Google Search Console om onze prestaties te monitoren en verbeteren, is voor jou een eitje.

Wij gaan voor het beste voor onze klanten en onze mensen. Jij ook? Om de beste te kunnen zijn groeien we samen: als individu, met collega's en met MarketingKarwei als bedrijf. Samen bouwen we aan een bedrijf waar we trots op zijn en waar innovatie en resultaten hand in hand gaan. Hier kan je meer lezen over ons werkgeversmerk

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een HBO of WO diploma op zak en minstens 3 jaar relevante werkervaring in SEO.
 • Uitgebreide kennis van HTML, CSS is een pré.
 • Je bent een echte teamspeler met uitstekende sociale vaardigheden.
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift.
 • Communicatieve vaardigheden en het vermogen om complexe technische details te vertalen naar begrijpelijke taal.
 • Een passie voor alles wat met SEO te maken heeft en een drive om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen.
 • Je bent ambitieus, gedreven en streeft altijd naar het beste resultaat .

In onze kazerne in Nijmegen oost vind je een thuisbasis waar creativiteit, innovatie en samenwerking voorop staan. We bieden een stimulerende omgeving waar jij als professional kunt bloeien en al je ideeën kwijt kunt. Hier bij MarketingKarwei draait alles om teamspirit, continue ontwikkeling en plezier in ons werk.

Teamcollage MarketingKarwei

Wat bieden wij?

 • De kans om te werken in een omgeving waar jouw inzet gewaardeerd wordt en waar je écht impact kunt hebben.
 • Een vast contract voor 32-40 uur per week.
 • Een goed salaris: €2500-3200 o.b.v. 40 uur per week.
 • Een dynamische werkplek binnen het gezelligste team van Nijmegen.
 • Naast een goed salaris ook nog een aantrekkelijke bonusregeling plus pensioenregeling.
 • Ruimte voor persoonlijke en professionele groei, onder andere door middel van een opleidingsbudget en coaching. Alles is mogelijk omdat wij geloven dat groei nooit stopt.
 • Reguliere teamactiviteiten die variëren van sport tot borrels, wat de team band (nóg) sterker maakt en jou de kans geeft om je snel thuis te voelen.
 • Gebruik van pool auto's om naar klanten toe te gaan.

Bij ons is geen dag hetzelfde. Wij geloven in het bieden van kansen voor onze medewerkers om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Door de mogelijkheden die wij bieden, zorgen we ervoor dat je niet alleen excelleert in je rol als SEO-specialist, maar ook vooruitgang boekt eigen (professionele) groei.

MarketingKarwei helpt jou te ontwikkelen

Bij ons is geen dag hetzelfde. Wij geloven in het bieden van kansen voor onze medewerkers om te groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Door de mogelijkheden die wij bieden, zorgen we ervoor dat je niet alleen excelleert in je rol als SEO-specialist, maar ook vooruitgang boekt eigen (professionele) groei.

Ready, set, GO!

We zijn vastbesloten om niet alleen onze klanten naar nieuwe hoogten te brengen, maar ook om onze medewerkers te zien groeien en schitteren in hun vakgebied. Dus ben jij klaar om jouw technische SEO-talent in te zetten bij een vooruitstrevend marketingbureau? Wij zijn razend benieuwd naar jouw visie en hoe jij denkt bij te kunnen dragen aan onze missie. Stuur je CV en een motivatiebrief die ons weet te overtuigen via onze link. Laat ons zien wat je in huis hebt en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als ons nieuwste teamlid!

Nog niet overtuigd om te solliciteren?

Wij kunnen zelf wel vertellen waarom je bij ons moet werken… maar je vindt het waarschijnlijk veel fijner dit van iemand anders te horen. Na deze uitleg weet je zeker dat je bij ons moet komen solliciteren!Functie:seo specialist
Startdatum:17-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3200
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MarketingKarwei via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. SEO Specialist MarketingKarwei 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures