Vacature Junior Accountmanager Binnendienst

Junior Accountmanager Binnendienst in Nijmegen

  • Redactie deBergendalgids.nl

Aan het werk in Nijmegen, Gelderland als Junior Accountmanager Binnendienst ?

In de categorie Commercieel/Verkoop is een vacature vrijgekomen voor de functie van Junior Accountmanager Binnendienst . Je werkt hier in de Techniek branche.

Je kunt per 22-05-2024 beginnen en de einddatum is op 21-07-2024. Je kunt aan de slag met een Vast contract.

Iets voor jou? Solliciteren kan eenvoudig. Tot nu toe hebben onbekend mensen gereageerd op de vacature Junior Accountmanager Binnendienst.

Wees er snel bij, zodat je kans maakt op een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek als Junior Accountmanager Binnendienst.

Wat heb je nodig naast een goede motivatie om voor deze baan in aanmerking te komen? Je schoolniveau moet minstens HBO zijn. De functie is voor minimaal 40 uren in de week met een maximale werkweek van 40 uren.

In het kort over deze vacature in Nijmegen:


Salaris indicatie Minimaal onbekend- onbekend Werkperiode 22-05-2024 -21-07-2024 Werkuren 40-40 Locatie Nijmegen,Gelderland Opleidingsniveau HBO Contracttype Vast Branche Techniek Functietitel Accountmanager Binnendienst

Contact opnemen over deze vacature voor meer informatie of om te solliciteren? Dat kan via Unknown door naar het volgende email adres Unknown ter name van Unknown te mailen. Bellen is ook mogelijk via Unknown. Vraag daarbij naar Unknown Unknown.

Zelf je vacature uitzetten via deBergendalgids.nl? Neem dan contact met ons op.

Tips solliciteren voor Junior Accountmanager Binnendienst

Lijkt de vacature Junior Accountmanager Binnendienst in Nijmegen iets voor jou? De volgende tips kunnen je helpen om de baan als [zb_mp_t itle ] te bemachtigen:

  • Lees je goed in over je potentiële werkgever Unknown. Bekijk de website en social media van het bedrijf
  • Stel zelf ook vragen: hoe zie je dag als Junior Accountmanager Binnendienst eruit, wat kan je verwachten en met wie werk je samen?
  • Ga er positief en uitgerust in, zo kom je goed over en maak je een grotere kans om de baan te bemachtigen.

Auteur

deBergendalGids Redactie

Vacatures worden verzamelt door de redactie van deBergendalgids.nl. Jouw vacature insturen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  1. Junior Accountmanager Binnendienst Keser interim & recruitment 22-05-2024


Functie:accountmanager binnendienst
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Keser Advies via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Junior Accountmanager Binnendienst Keser Advies 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures