Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Nijmegen

Functieomschrijving

Veel afwisseling in je baan, iedere dag ervoor kunnen zorgen dat de cliënten blij zijn, verpleegtechnische handelingen uitvoeren, leuke collega's om je heen en dit alles op een hele fijne werkplek.

Zo ziet jouw baan als Verzorgende IG er uit als je bij ons solliciteert.

wat bieden wij jou
  • Salaris conform cao VVT FWG 35 € 15,28 - € 20,30
  • Bepaal zelf wanneer een hoe veel uur je werkt
  • Uren op contract mogelijk
  • Wisselende locaties in Nijmegen en omgeving
  • Ruim aanbod aan cursussen en trainingen
wie ben jij

Jij bent Verzorgende IG. Jij vindt het leuk om op verschillende locaties te werken. Jij bent iedere dag weer nieuwsgierig naar wat een nieuwe locatie jou te bieden heeft en bent niet bang om vragen te stellen.

De cliënten staan voor jou op één, jij krijgt er energie van als je de verzorging en begeleiding kunt bieden die ze nodig hebben. Je hebt oprechte aandacht voor de cliënten én voor je collega's.

  • Je hebt een diploma Verzorgende IG op zak
wat ga je doen

Je gaat aan de slag als Verzorgende IG bij een ouderenzorgorganisatie met locaties in Nijmegen en omgeving. Je helpt de cliënten met uit bed komen, wassen, aankleden en dient medicatie toe. Jij maakt graag een praatje met iedereen, biedt een luisterend oor en stelt de cliënten op hun gemak op het moment dat je verpleegtechnische handelingen gaat uitvoeren.

waar ga je werken

Jij gaat werken bij een ouderenzorgorganisaties met locaties in Nijmegen en omgeving. Er zijn meerdere mooie woonlocaties met o.a. somatische afdelingen, PG en er is ook een herstelcentrum. Het is een fijne organisatie waar altijd een gemoedelijke sfeer hangt, waar wordt gedacht in mogelijkheden, naar de toekomst wordt gekeken en waar jij niet als nummertje wordt behandeld.

sollicitatie

Wil jij echt iets betekenen voor een ander én beschik jij over het juiste diploma? Druk dan op

het knopje solliciteren onderaan de pagina!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je maakt een 'mijn Randstad' account aan om te kunnen reageren op onze vacatures. Dit doe je automatisch wanneer je voor het eerst een sollicitatie afrondt bij Randstad, heel eenvoudig dus. Via je 'mijn Randstad' account beheer je gemakkelijk je gegevens en gaan je volgende sollicitaties nog sneller!Functie:verzorgende individuele gezondheidszorg (ig)
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:20 – 20
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via recruitmentzorgzuid@nl.randstad.com of 06 - 16038849. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Verzorgende IG Randstad 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures