Vacature Verzorgende IG (Dementie)

Verzorgende IG (Dementie) in Nijmegen

Verzorgende IG (dementie)

 • ZZG Tel

Verzorgende IG (dementie)

Wonen met zorg

Nijmegen

Part time

Professionele zorg en échte persoonlijke aandacht bieden. Als verzorgende IG is dat voor jou het allerbelangrijkste. Zodat de bewoners van Terra een aangenaam leven leiden en 's avonds met een glimlach naar bed gaan. Herken jij jezelf hierin?

ZZG zorggroep is voor woonlocatie Terra, gelegen in het Waterkwartier in Nijmegen, op zoek naar een verzorgende IG. Weet jij precies wat onze bewoners nodig hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw werkdag als verzorgende IG

In de ochtend bekijk je samen met je collega - verzorgenden IG hoe de planning van de dag eruit ziet, want geen dag is hetzelfde. Je leest het zorgdossier van de cliënt en bekijkt wat er die dag nodig is. Daarbij schat je zelf in wat de bewoner zelf kan en waar je hulp kunt bieden. Zo help je bijvoorbeeld bij het wassen en aankleden, geef je medicatie, verwissel je verband of dien je insuline toe. Tijdens je dienst registreer je alles in het systeem, zodat collega's en familieleden kunnen lezen wat er gebeurd is.

Natuurlijk staat de cliënt altijd voorop. Gedurende de dag bied jij zorg en ondersteuning afgestemd op de behoefte van de bewoner. Je creëert een fijne huiselijke sfeer: samen met de bewoner drink je koffie, ondersteun je bij de maaltijden, loop je een rondje of speel je een spelletje.

Je werkt nauw samen met collega-verzorgenden, helpenden, mantelzorgers, fysio en - ergotherapeut en de casemanager. En je neemt deel aan zorgplanbesprekingen en teamoverleggen. Onderdeel van je functie kan zijn dat je leerlingen en stagiaires begeleidt.

Je werkt bij Terra ochtend-, middag-, avond- en nachtdiensten. Hoe je rooster er precies uit komt te zien, bepaal je samen met jouw team.

Woonlocatie Terra

Terra is een kleinschalige woonvorm midden in het Waterkwartier in Nijmegen West. Terra biedt een thuis aan 27 bewoners met dementie. Zij wonen samen in vier groepswoningen, waarbij de woningen ieder een eigen sfeer en uitstraling hebben. Veel bewoners en familieleden hebben het "hert op de tong". Daar mag je van houden en dat vormt soms een uitdaging.

Terra is een actieve en levendige woonlocatie. Er is veel reuring en er worden veel activiteiten voor en met de bewoners ondernomen. De meeste bewoners verblijven het liefst in de gezamenlijke huiskamers. Er is aandacht voor de individuele bewoner, om hun leven in te vullen zoals zij dat wensen, waarbij ook mantelzorgers actief betrokken worden. De betrokkenheid van de medewerkers is groot. Medewerkers werken met hart en ziel, het liefst informeel, met veel ruimte voor eigen initiatief. Nieuwsgierig? Bekijk de film onderaan.

Dit krijg je

 • Een uitdagende baan voor 20, 24 of 28 uur per week. Het aantal uur is bespreekbaar.
 • Direct een vast contract.
 • Fijne collega's met wie je in een goede, informele sfeer samenwerkt.
 • Een salaris van minimaal € 2.695 en maximaal € 3.503 bruto per maand op fulltime basis (FWG 40) volgens de cao VVT. Het salaris hangt af van jouw werkervaring.
 • Een loonsverhoging van 2,5% per 1 oktober 2024, conform cao VVT.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% en een vakantietoeslag van 8% van het bruto jaarsalaris.
 • Een tegemoetkoming in reiskosten en onregelmatigheidstoeslag.
 • De mogelijkheid tot deelname aan het fietsplan.

Lees hier meer over de arbeidsvoorwaarden.

Dit ben jij

Je hebt écht oog voor de bewoners. Als geen ander begrijp jij wat ze nodig hebben en speel je hierop in. Mede door jouw warme persoonlijkheid en open manier van communiceren, vindt elke bewoner het fijn als jij langskomt. Ook collega's werken graag met jou samen - en jij met hen. Daarnaast schakel je makkelijk en snel in onverwachte situaties. En beweeg je moeiteloos mee wanneer de zorg daar om vraagt. Verder vragen we het volgende van je:

 • Je bent in het bezit van een diploma Ziekenverzorgende, Verzorgende IG of Maatschappelijke zorg 4 met uitstroomvariant 'specifieke doelgroepen' of 'gehandicaptenzorg'.
 • Ervaring met werken binnen de ouderenzorg, middels een stage of werk.
 • Affiniteit met psychogeriatrische zorg.

Wil jij deze baan?

Wil je eerst meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Andre Meijerink, manager van Terra en de Globe, via of .Functie:verzorgende ig dementie
Startdatum:23-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2695 – 3503
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ZZG zorggroep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Verzorgende IG (Dementie) ZZG zorggroep 23-04-2024

Bekijk ook andere vacatures