Pechtold en Dijkstra naar Nijmegen

De komende dagen staan voor D66 in het teken van campagnevoeren voor de verkiezingen voor de Provinciale Staten van 18 maart. In Nijmegen krijgen we daarbij vrijdag en zaterdag hulp van een tweetal Tweede Kamerleden: Pia Dijkstra (vrijdag) en Alexander Pechtold (zaterdag).

Met Pia Dijkstra naar het Muzieum
Vrijdag 13 maart komt de D66 bustour in Nijmegen. Van 15.00 uur tot 17.00 uur – aansluitend op de uitreiking van de prijs voor de Conciërge van het Jaar 2014/2015 – trekt een groot aantal D66’ers door het centrum van Nijmegen. Eén van die D66’ers is Pia Dijkstra, Twede Kamerlid voor D66. Tussen 16:00 uur en 16:15 brengt Dijkstra een werkbezoek aan het Muzieum aan het Keizer Karelplein. Daarvoor en daarna is de D66-karavaan al flyerend in het centrum van Nijmegen te vinden.

Met Alexander Pechtold naar het Valkhof
Zaterdag 14 maart komt partijleider Alexander Pechtold naar Nijmegen. Hij is in de stad tussen 15:30 uur en 16:30 uur. Gedurende het eerste gedeelte van de middag brengen we met het hele gezelschap een kort bezoek aan museum het Valkhof. Daar vindt een korte rondleiding plaats onder leiding van interim-directeur Jan van Laarhoven. Daarna gaat het gezelschap weer naar buiten om met het publiek in Nijmeegse binnenstad in gesprek te gaan.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.