Vacature Opticien (Assistent Oogmeetkunde)

Opticien (Assistent Oogmeetkunde) in Nijmegen

Opticien (assistent oogmeetkunde)

Iedereen die bij FYEO werkt weet als geen ander dat ogen een kostbaar bezit zijn en dat goed zien alles waard is. Onze uitdaging is er samen voor te zorgen dat onze cliënten van hun bril of contactlenzen afkomen. Best spannend zo'n behandeling, daarom bieden we tijdens dit traject alle comfort aan onze cliënten. Ditzelfde comfort bieden we ook aan onze medewerkers, zij zijn tenslotte de belangrijkste voorwaarde voor ons succes. Liefde en passie voor het vak en genieten van het werk zijn belangrijke drijfveren binnen ons team. Thuis bij FYEO noemen we dat. Werk je mee?

Voor onze locatie Nijmegen zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Opticien (assistent oogmeetkunde)

(24 - 40 uur)

Wat ga je doen?

Als opticien ben je een belangrijke spil in het vooronderzoekstraject en daarmee in de complete behandeling van cliënten.

Jij bent namelijk de persoon die de metingen verricht. Je maakt QuickScans en voert uitgebreide vooronderzoeken uit ter voorbereiding op het consult met de oogarts. Jouw grootste uitdaging en verantwoordelijkheid ligt in het nauwkeurig verzamelen en controleren van alle gegevens.

Het is vanzelfsprekend voor je dat alles op gastvrije en cliëntvriendelijke wijze gebeurt. Voor cliënten is het vooronderzoek de eerste kennismaking met onze kliniek. Jij begrijpt als geen ander hoe belangrijk deze eerste ervaring is en je wilt daar enthousiast en bewust aan bijdragen.

Je zet je dagelijks in voor:

 • Zelfstandig en nauwkeurig onderzoek verrichten
 • Deskundig en gastvrij begeleiden van cliënten
 • Een goede samenwerking met optometristen en oogartsen
 • Bijdragen aan een professionele en plezierige werkomgeving
 • Verbeteren van structuren om service en behandelingen op een hoger niveau te brengen

Hier zijn wij naar op zoek

Je bent een gedreven en proactief persoon met liefde voor de optometrie.

Vanzelfsprekend ben je een kei in je vakgebied. Je hebt volop kennis van refractie- en meetapparatuur.

Je bent een empathisch persoon, iemand die van nature mensen op hun gemak stelt. Je toont makkelijk je sterke communicatieve vaardigheden door inhoudelijk duidelijk te kunnen uitleggen maar ook te luisteren. Cliënten staan bij jou altijd centraal.

Dat je ambitieus bent toon je door uitstekend werk te leveren. Je hebt oog voor kwaliteit en detail en je weet kwaliteit moeiteloos te integreren in je omgeving. Onder alle omstandigheden blijf je gefocust en cliëntgericht, je laat je niet snel van de wijs brengen. Je bent hartelijk en professioneel, je schakelt snel indien nodig.

Daarnaast zijn we constant op zoek naar procesoptimalisatie en ook daar kan jij je toegevoegde waarde laten zien. Je signaleert niet alleen knelpunten, maar je initieert, overlegt, coacht en lost op, altijd op een plezierige en respectvolle manier.

Even samenvatten waar wij blij van worden:

 • Gediplomeerd opticien en/of contactlensspecialist
 • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden
 • Cliënt- en servicegericht
 • Zelfstandig, zorgvuldig en efficiënt
 • Fijne collega om mee samen te werken
 • Flexibel in werklocatie. Je komt te werken voor regio oost, waarbij er de mogelijkheid is dat je ook op de hoofdlocatie in Arnhem zal werken. Dit uiteraard in overleg.

Wat bieden wij jou?

Iedereen floreert in een inspirerende en open werkomgeving. Daarom is het belangrijk dat je je thuis voelt hierin. Wij werken graag met én voor elkaar en besteden veel aandacht aan het vieren van mooie bijzondere momenten, zoals verjaardagen en behaalde successen.

Daarnaast krijg je ook nog:

 • Een mooi startsalaris afhankelijk van ervaring en opleiding van €2965,- tot maximaal €3.400,- waarbij je uiteindelijk kunt doorgroeien naar einde schaal €4.313,- bruto per maand (bij 40 uur per week);
 • 26 verlofdagen (bij 40 uur per week) en optie voor het kopen van meer verlof, zodat je volop van je vakantie kunt genieten;
 • Een jaarcontract met uiteraard uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • De mogelijkheid om trainingen en/of workshops te volgen omdat we jouw ontwikkeling belangrijk vinden;
 • Deelname aan de pensioenregeling bij het Pensioenfonds Detailhandel, waarbij FYEO 75% van de premie op zich neemt;
 • Een NS-Business Card waarmee je met het OV van en naar het werk kan reizen. OV geen optie? Dan ontvang je een reiskostenvergoeding vanaf 10 km á €0,23 per kilometer;
 • Goede koffie en dagelijks vers fruit!

Voor wie ga je werken?

Wij zijn de grootste privékliniek op het gebied van brilvervangende chirurgie in Nederland . Het acroniem FYEO staat voor For Your Eyes Only en is met zorg gekozen. Alle behandelingen zijn gebaseerd op de bedrijfsfilosofie dat iedere cliënt en daarmee ook ieder oog uniek is. Onze werkwijze is gefundeerd op 3 essentiële kernwaarden: eerlijkheid, comfort en beste resultaat. We verwachten dat iedereen die bij FYEO werkt deze pijlers altijd als uitgangspunt aanhoudt.

We zijn een ambitieuze organisatie. De afgelopen jaren zijn we uitgebreid naar 10 klinieken. In onze klinieken in Amsterdam (Boelelaan), Arnhem en Eersel vinden vooronderzoeken, behandelingen en controles plaats. In FYEO Amsterdam (Assumburg), Breda, Eindhoven, Haarlem, Nijmegen, Urmond en Utrecht kun je terecht voor het vooronderzoek en alle controles. Het aantal medewerkers, momenteel ruim 220, groeit nauw met onze expansie. Daarnaast openen we deze zomer twee nieuwe locaties, Leiden en Zwolle!

Ben je enthousiast?

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Svenja Lammers via . Enthousiast geworden? We ontvangen dan graag je cv en motivatiebrief via .Functie:opticien assistent oogmeetkunde
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3400 – 3400
Uren per week:24 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYEO Medical via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Opticien (Assistent Oogmeetkunde) FYEO Medical 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures