Vacature Onderhoudsdeskundige BMI

Onderhoudsdeskundige BMI in Nijmegen

Onderhoudsdeskundige BMI (Radboud)

Nijmegen, Nederland

Onderhoudsdeskundige BMI (Radboud)

Van inbedrijfstelling tot onderhoud, alle aspecten die komen binnen deze functie aanbod bij het aanleggen en onderhouden van de Brandmeldinstallaties voor het Radboud UMC. Wil je werken op een vaste locatie en samen met je team bijdragen aan de best mogelijke zorg voor patiënten? Dan is de vacature Onderhoudsdeskundige BMI iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Modderkolk hebben wij het volledige beheer van de BMI van het Radboud UMC. In de functie van monteur word je verantwoordelijk voor het onderhoud aan de brandmeldinstallaties. Je voert zelfstandig het onderhoud bij de klant uit en kunt storingen accuraat en adequaat oplossen. Je hebt een servicegerichte instelling, maakt je eigen planning en kunt goede rapportages opstellen. Wanneer er een nieuwe installatie aangelegd moet worden ben jij hier samen met je collega's ook bij betrokken en zorgen jullie voor een zo optimaal mogelijke samenwerking.

Concreet bestaan je werkzaamheden uit:

 • Preventief en correctief onderhoud aan diverse brandmeldinstallaties binnen de gezondheidszorg;
 • Opstellen van rapportages van de verrichte werkzaamheden en gebruikte materialen;
 • Aanbevelingen doen ten aanzien van geconstateerde punten uit onderhoud.

Omdat we ook verantwoordelijk zijn voor eventuele storingen verwachten we van je dat je na een gedegen inwerkperiode ook mee gaat draaien in het storingsteam.

Wat krijg je van ons?

 • Een passend salaris in lijn met jouw ervaring;
 • 38 vrije dagen die je vrij kan besteden;
 • Reiskostenvergoeding van €0,255 per kilometer vanaf 10 KM woon-werkverkeer;
 • Wij hebben een uitstekende pensioensregeling, via Pensioenfonds Metaal en Techniek;
 • Jezelf blijven ontwikkelen, dat vinden we belangrijk! Daarom zijn er ruim voldoende mogelijkheden voor opleidingen, trainingen of cursussen;
 • Leuke, vrijblijvende activiteiten zoals teamuitjes, barbecues, sportevenementen (zoals Strong Viking Run) en (vrijdagmiddag)borrels met onbeperkt bitterballen.

Wie ben jij?

 • Je beschikt over een mbo-diploma richting Elektrotechniek;
 • Je bent in bezit van een diploma Installatiedeskundige BMI, of bereid deze te halen;
 • Het is een pre als je in bezit bent van het diploma Onderhoudsdeskundige BMI (ODB), of bereid bent deze te halen;

Dit is werken bij Modderkolk:

Modderkolk is een familiebedrijf dat al ruim 100 jaar actief is in de industriële automatisering en elektrotechniek. Samen met ca. 240 collega's werken we dagelijks aan de mooiste projecten binnen de Industrie, Gezondheidszorg en Watermanagement. Naast hard werken vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en op zijn tijd een gezellige borrel.

Bij Modderkolk vinden we het belangrijk dat onze medewerkers de vrijheid en het vertrouwen krijgen om je werkzaamheden goed uit te voeren. Daarom ligt de verantwoordelijkheid laag in de organisatie en is iedereen gelijk aan elkaar. Betrokkenheid staat hoog in het vaandel in alle lagen van de organisatie. Wij geloven dat persoonlijke ontwikkeling de sleutel is tot groei en succes. Daarom bieden we jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen via cursussen en opleidingen.

In 2023 zijn we naar ons nieuwe onderkomen 'Technoforum' in Wijchen verhuisd. " Technoforum is dé ontmoetingsplek voor technische bedrijven en organisaties. Samenwerking en kennisdelen staan centraal, met als doel de technologische ontwikkeling in de regio te stimuleren.

"

Nieuwsgierig geworden en wil je op een laagdrempelige manier zonder cv kennismaken? App, mail of bel dan gerust met onze recruiter ( / ).

Over Modderkolk

Het bedrijfsprofiel van Modderkolk

Vragen?

"We zijn gespecialiseerd in elektrotechniek en industriële automatisering.

Adres

Nieuweweg 101

6603 BK WijchenFunctie:onderhoudsdeskundige bmi
Startdatum:10-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Modderkolk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Onderhoudsdeskundige BMI Modderkolk 10-04-2024

Bekijk ook andere vacatures