Vacature Monteur zonnepanelen

Monteur zonnepanelen in Nijmegen

Vandaag begint weer een nieuwe dag als zonnepanelen monteur! Samen met het team bespreek je de taken voor vandaag. Is alles duidelijk? Dan ga je aan de slag met het monteren van zonnepanelen op daken, zowel voor woningcorporaties als grote onderhoudspartijen. Om het werk goed te kunnen doen, ben je zorgvuldig en een echte teamspeler. Naast het monteren van de zonnepanelen, omvatten de werkzaamheden onder andere het volgende:

  • Het aanbrengen van veiligheidsvoorzieningen.
  • Het uitzetten en monteren van de onderconstructie.
  • Het installeren van PV-installaties.
  • Het aanleggen en aansluiten van de DC-bekabeling.
  • Het plaatsen en aansluiten van de omvormer.
  • Het aanleggen van AC-bekabeling en het aansluiten ervan in de meterkast.

Veilig werken is van groot belang, gezien het feit dat ze op hoogte werken. Met hun VCA**-certificering en Safety Culture Ladder waarborgen ze veilig werken op de projecten. Bovendien streven ze ernaar om op de projecten zoveel mogelijk gebruik te maken van verreikers en kranen, om het werk zo licht mogelijk te maken. Samen met je teamgenoot draag je de verantwoordelijkheid voor het project. Ze leren van elkaar en genieten van de vrijheid die ze hebben. Klinkt goed, toch?Functie:monteur daken, elektromonteur
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.vanderpasch@eminentgroep.nl of 06 - 18 89 80 64. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Monteur zonnepanelen Eminent Groep 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures