Vacature Elektrotechnisch Ingenieur / Electrical Engineer

Elektrotechnisch Ingenieur / Electrical Engineer in Nijmegen

Elektrotechnisch Ingenieur / Electrical Engineer
Nijmegen, 38 uur per week

Onze hightech precisiemachines worden gebruikt in de productie van microchips, waar enorm veel vraag naar is over de hele wereld. Jij bedenkt slimme oplossingen en nieuwe opties om onze machines zo optimaal mogelijk te laten functioneren.

Wat ga je doen?
Je start vaak met een aanvraag van een collega of klant die graag een verandering ziet in een machine. Dan gaan de radertjes in jouw hoofd aan de slag om hier de ideale oplossing voor te bedenken. Ook denk je mee met de ontwikkeling van nieuwe machines. Welke nieuwe technieken kunnen we toepassen om de klanten nóg meer te helpen? Je zoekt de juiste componenten erbij, maakt de berekeningen, zorgt dat schema’s op orde zijn en communiceert hiervoor met de leveranciers. Je maakt impact door fouten uit bestaande systemen te halen en je collega’s te helpen. Zo help je bijvoorbeeld om een systeem om te zetten naar een nieuwe standaard: welke requirements zijn er, wat hebben we daarvoor nodig en hoe implementeren we dat? Hierin werk je ook intensief samen met de Compliance Engineer, de System Integration Engineers en de Manufacturing Technicians.

In het 20-koppige team Development & Engineering en in de rest van de organisatie vind je een open cultuur, waar je stem wordt gehoord. Je bent vrij om nieuwe ideeën in te brengen. We werken misschien met machines, maar zijn heel menselijk in de benadering. Zo denken we graag met je mee over je verdere ontwikkeling, of dat nu verdieping in je vakgebied of doorgroeien naar een andere functie is.

Functie:elektrotechnisch ingenieur
Startdatum:11-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 4500
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Trymax Semiconductor Equipment B.V. via hr@trymax-semiconductor.com of 243500809. Of bezoek hun website https://dlrs.info/Ld0Z53V.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Elektrotechnisch Ingenieur / Electrical Engineer Trymax Semiconductor Equipment B.V. 11-06-2024

Bekijk ook andere vacatures