Nijmegen gastheer verkiezingsavond D66

Op 22 mei kiezen 500 miljoen Europeanen hun vertegenwoordigers in het Europees Parlement. D66 verzamelt die verkiezingsavond in Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen.
Toespraken en exit polls
Partijleider Alexander Pechtold, lijsttrekker voor het Europees Parlement Sophie in ’t Veld, campagneleider Kees Verhoeven en partijvoorzitter Fleur Gräper spreken de zaal toe. Zij vertellen in Nijmegen over Europa, over de Europese campagne en over de toekomst van internationale samenwerking. Samen volgen we ook de exit polls en blikken we terug op de afgelopen campagneweken.
Grensstad Nijmegen
Fractievoorzitter Rob Jetten is blij dat Nijmegen gastheer mag zijn voor de verkiezingsavond: ‘Natuurlijk is het een eer dat de hele landelijke organisatie in Nijmegen verzamelt op zo’n avond. Dat laat zien dat Nijmegen een stabiele en degelijke D66-organisatie heeft staan, die landelijk in het oog springt. Bovendien plukt Nijmegen als grensstad natuurlijk de vruchten van een sterk Nederland in een sterk Europa.’
De deuren van De Vereeniging openen om 20:00. Voor opgeven en het volledige programma, raadpleeg de website van D66 Nijmegen.

Deel dit artikel

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.