Vacature Montageleider

Montageleider in Nijmegen

Functieomschrijving

Toezicht houden en het dagelijks aansturen van 40 monteurs, dat klinkt uitdagend en leuk. Word jij hier enthousiast van? Ga bij ons, in de omgeving van Nijmegen, aan de slag als montageleider. Je komt terecht bij een toonaangevende speler in de gevelbeleving en warmteregulering. De touwtjes hou jij graag in handen en je weet als geen ander wat er moet er gebeuren om jouw team de excellente klantenbeleving te laten geven. Je bent verantwoordelijk voor het verloop van montageprojecten door het hele land. Uiteraard treedt je direct bij ons in dienst en krijg jij een uitstekend salaris, collega’s die van wanten weten en nog meer goede arbeidsvoorwaarden.

 

Dit ga je doen

Als montageleider ben je veel onderweg en bezoek je verschillende projectlocaties door het land, één tot drie projecten per dag. Je bent vaak 4 dagen onderweg en de andere dag op het kantoor om meerwerk te berekenen, facturen te controleren en de managementrapportages voor te bereiden. Kortom je zit strak op de bal en zorgt ervoor dat jij het project tot in de puntjes voorbereid en uitwerkt. Taken die bij jouw functie horen:

 • Je zorgt voor de dagelijkse aansturing van 40 monteurs en hebt contact met onderaannemers
 • Je bent op locatie voor de startwerk gesprekken, werkplekinspecties, aansturing en borging van de veiligheid
 • Je bent voorzitter van toolboxmeetings welke je zorgvuldig en voorbereid in samenwerking met de KAM coördinator.

Werken bij

Al meer dan 55 jaar zijn wij een professionele partner als het gaat project zonweringen in de business-to-business markt. Samen met een stabiel team van 65 medewerkers zorgen wij voor een comfortabel binnenklimaat. Voor scholen, ziekenhuizen, kantoor- en bedrijfspanden en appartementencomplexen. Doordat wij de productie en assemblage in onze eigen fabriek hebben kunnen wij maatwerk bieden. Uiteraard blijft het niet alleen bij advies, maar worden er ook nieuwe producten ontwikkeld toegespitst op de wensen van onze partners.

Samen werken we hier met veel plezier. Want veel van onze collega’s werken hier tot jaar en dag. Vorig jaar waren en 4 collega’s die hun 40-jarig jubileum hebben gevierd.

Lekker informeel. Dat is de cultuur onderling. En daarbij staat professionaliteit voorop. Er wordt veel georganiseerd voor het personeel. Naast de personeelsvereniging die elk jaar iets leuks organiseert, zijn dit onze gezellige tradities:

 • We starten het nieuwe jaar met een nieuwjaarsontbijt, waarbij de directeur voor iedereen een eitje bakt
 • Elke laatste vrijdag van de maand is er een eindemaandborrel in onze kantine
 • Een heerlijke zomer BBQ
 • Sinterklaas komt elk jaar met verrassingen voor onze kleintjes. Voor de groten geldt: wie zoet is… (wat ook bij andere gelegenheden geldt)
 • Ter afsluiting van het jaar: de kerstbijeenkomst. Het bedrijf compleet in kerstsfeer, onze gepensioneerde medewerkers en alle medewerkers van de montagebedrijven bij elkaar.
Functie-eisen

Als montageleider ben je de schakel tussen de interne en externe partijen. Jij zorgt voor een juiste afstemming. Dat je goed kunt samenwerken is vanzelfsprekend. Verder neem je het volgende met je mee:

 • Je hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau in de richting van bouwkunde, metaaltechniek, werktuigbouwkunde (WTB) of vergelijkbaar
 • Je hebt ervaring met leidinggeven en bent bekend met projectmatig werken in de bouw
 • Je bent communicatief sterk en goed georganiseerd
 • Je hebt VCA VOL of bent bereid deze te behalen
 • Je hebt geen last van hoogtevrees, omdat je met grote regelmaat te vinden bent bij projecten op locatie

 

Arbeidsvoorwaarden

Als montageleider zorg jij er voor dat alle projecten van begin tot eind tot in de puntjes worden voorbereid, uitgevoerd en naar vraag van de klant goed worden afgerond. Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel. Daar zetten we mooie voorwaarden tegenover. Jij krijgt voor jouw inzet:

 • Een uitstekend salaris afhankelijk van je kennis en werkervaring (2% eindejaarsuitkering, berekend over je bruto jaarsalaris)
 • Direct op contract
 • Een auto, laptop en telefoon van de zaak
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Belastinggunstige aanschaf van fiets, fitness- of andere sportabonnementen

Naast een uitdagende functie waarin je de mogelijkheid hebt om jezelf te blijven ontwikkelen is er ook ruimte voor gezelligheid.Functie:Administratief productiepersoneel
Startdatum:08-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5000 – 5000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI BV via xenia.hoekstra@fygi.nl of 622666001. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Montageleider FYGI BV 08-05-2024

Bekijk ook andere vacatures