Vacature Jurist Omgevingsrecht

Jurist Omgevingsrecht in Nijmegen

Pouderoyentonnaer.nl Over ons Werken bij Pouderoyen Tonnaer Jurist omgevingsrecht

Ben jij een gedreven professional met een passie voor ruimtelijke ontwikkeling en omgevingsrecht? Wil je jouw kennis en vaardigheden dagelijks inzetten om bij te dragen aan de ruimtelijke inrichting van Nederland? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Als jurist omgevingsrecht voorzie je onze diverse opdrachtgevers van optimaal advies op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling. Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het begeleiden en adviseren van opdrachtgevers gedurende het hele ontwikkeltraject, van opstellen van plannen en visies tot het indienen van aanvragen. Samen met collega's geef je op een eigen manier invulling aan actuele thema's zoals de Omgevingswet.

Wat heb je ons te bieden?

 • Als adviseur heb jij de kennis en kunde om onze diverse opdrachtgevers optimaal te adviseren.
 • Of je nu een universitaire of HBO-opleiding hebt gevolgd, je bent in ieder geval vaardig op het gebied van ruimtelijke ordening in de brede zin van het woord.
 • Je bent mondeling en schriftelijk communicatief vaardig en kunt complexe materie vertalen naar begrijpelijke taal.
 • Daarnaast heb je aandacht voor actuele ontwikkelingen zoals de Omgevingswet.
 • Jij bent actief en resultaatgericht, maar het belangrijkste: je hebt een passie voor ruimtelijke ontwikkeling.
 • Je bent sociaal en representatief en weet jouw omgeving enthousiast te maken voor jouw visie.

Wat hebben wij jou te bieden?

Kennis, ervaring en inzet worden bij ons gewaardeerd. Daar zetten we naast een goed maandelijks salaris met een winstdeling graag nog iets extra's tegenover. Om je een indruk te geven:

 • 25 verlofdagen op jaarbasis. Ben je één jaar lang niet ziek dan krijg je het jaar erop 3 extra verlofdagen;
 • Familiebedrijf waarin onderlinge sfeer en verbondenheid belangrijk is. We organiseren veel activiteiten. Denk hierbij aan een nieuwjaarsborrel, winterreis, personeelsuitjes, zomer BBQ en een sinterklaas- en kerstattentie;
 • Houd jij van fietsen of sporten? Dan zit je goed bij ons. Je krijgt namelijk korting op een fitness abonnement en we hebben een fietsplan met een eigen fietsclub;
 • Goede pensioenvoorziening en collectieve verzekering.

Daarnaast bieden we ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden met volop kansen om jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk moeten we rendement maken, maar winst is niet onze belangrijkste drijfveer. Onze drijfveer is om met een hechte groep collega's gezamenlijk de doelen te behalen die we afspreken met onze opdrachtgevers. Een goede sfeer vinden we daarbij heel belangrijk.

Wie zijn wij?

Pouderoyen Tonnaer is een club van deskundige adviseurs die met name werkzaam is in de provincies Limburg, Noord-Brabant en Gelderland. Met een groeiend aantal opdrachten willen wij ons team graag uitbreiden.

Als team bestaande uit planologen, juristen, stedenbouwkundigen, landschapsarchitecten, GIS-specialisten, (technisch) tekenaars en ondersteuning werken we aan uiteenlopende ruimtelijke ontwikkelingen; zowel in het landelijk als het stedelijk gebied. Denk hierbij aan het mogelijk maken van woningbouw, kantoren en maatschappelijke ontwikkelingen.

Maar ook het vormgeven van de energietransitie, de klimaatadaptie, de transitie van het landelijk gebied en ook het realiseren van duurzame energie opwekking houden ons steeds meer bezig.

Wij werken zowel voor overheden, particulieren als ondernemingen. Zelfstandig, maar met een achterban van zo'n 200 medewerkers van de Aelmans Adviesgroep . Vanuit 11 vestigingen kunnen wij samen onze klanten optimaal adviseren en ondersteunen. Wij werken vanuit vestigingen in Nijmegen, Rosmalen, Baexem en Ubachsberg.

Interesse?

Spreekt ons bedrijf en bovenstaand profiel je aan? Dan willen we je graag ontmoeten!

Stuur je motivatiebrief met CV in via . Neem gerust contact op met ) of Sander Lely ).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Voor mens, stad en landschap

Voor u. Met u.

Wij zijn gevestigd in:

 • Nijmegen
 • Rosmalen
 • Voerendaal
 • Baexem


Functie:jurist omgevingsrecht
Startdatum:25-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pouderoyen Tonnaer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Jurist Omgevingsrecht Pouderoyen Tonnaer 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures