Vacature Jr. Hardware Engineer

Jr. Hardware Engineer in Nijmegen

Alewijnse draught and loading system (ADLS) Data Management Dredge Control System (DCS)

Alewijnse Netherlands B.V.

Energieweg 44, 6541 CX Nijmegen

T +31 24 371 6 100

E

Jr. Hardware Engineer - Maritiem

Ben jij Elektrotechnisch geschoold op hbo niveau? Vind jij persoonlijke en technische ontwikkeling belangrijk? Ben je nieuwsgierig naar het maritieme segment? Stap dan in de wereld van de superjachten, marineschepen en transport-/werkschepen en werk mee aan uitdagende projecten!

hbo

36-40 uur

Nederland - Gelderland

Starter

Engineering, Calculatie en Werkvoorbereiding

Wat ga je doen ?

Als junior Engineer ben je onderdeel van het engineeringsteam en ben je betrokken bij verschillende fasen van een project, variërend van het ontwerp en de installatie tot het testen en in bedrijf stellen van systemen aan boord van deze exclusieve schepen.
Wat jij gaat doen:
 • Tekenen en deelontwerpen maken, onder leiding van een ervaren engineer, van diverse complexe elektrotechnische installaties zoals bijvoorbeeld NavCom, Lighting and Safety, Power distribution en Alarm & Monitoring Systemen;
 • Vertalen van ontwerpen naar productiedocumentatie in de vorm van tekeningen, materiaallijsten en testdocumenten;

Wat bieden we jou ?

In onze maritieme en industriële wereld zijn er unieke projecten waarin je kunt groeien en jezelf ontwikkelen als professional. Bij Alewijnse laten we zien dat hard werken beloond wordt! Als jij met passie en toewijding bijdraagt, kun je rekenen op:
 • Een mooi salaris tussen € 3.200 en €4.000 voor een fulltime baan;
 • Extra beloningen voor overuren;
 • Persoonlijke kansen voor training en ontwikkeling;
 • Mogelijkheden om jezelf nog verder te ontwikkelen als professional;
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek;
 • Een pensioenregeling via PMT;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.

Er is meer! WeConnect zorgt ervoor dat we in verbinding blijven en samen continu verbeteren. Bovendien kun je genieten van extra's zoals onze sportcommissie, personeelsvereniging, een eigen webshop en nog veel meer! Solliciteer en ontdek wat jouw toekomst bij Alewijnse te bieden heeft!

Wie ben jij ?

Als nieuw teamlid ben je energiek. Je weet je collega's te vinden en zorgt ervoor dat je collega's ook snel weten wie jij bent en wat ze aan jou hebben. Je staat voor de kwaliteit van je eigen werk en bent (uiteindelijk) in staat om zelfstandig te engineeren met een tevreden klant als resultaat.
Daarnaast:
 • Ben je (bijna) afgestudeerd aan een technische hbo-opleiding elektrotechniek;
 • Heb je een interessante stage, afstudeeropdracht en/of nevenactiviteiten die een passie voor Elektrotechniek laten zien;
 • Ben je communicatief vaardig en heb je een focus op samenwerking.

© 2021 Alewijnse Netherlands B.V. is een bedrijf geregistreerd in Nederland met KvK nummer 55752713 met zijn geregistreerd kantoor aan de Energieweg 44 in Nijmegen.

Functie:hardware engineer
Startdatum:15-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3200 – 4000
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alewijnse via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Jr. Hardware Engineer Alewijnse 15-04-2024

Bekijk ook andere vacatures