Vacature Filmproductiemedewerker

Filmproductiemedewerker in Nijmegen

Maatwerk in trajecten

32

Als Filmproductiemedewerker leer je alle werkzaamheden die doorlopen worden bij het maken van een film. Je doet de volgende werkzaamheden: bedienen van de camera, monteren van producties, bedienen van licht en geluid, fotoreportages maken, fotobewerking, script en scenario schrijven, regie en opnameleiding.

Je neemt samen met de deelnemers films op voor de Filmschool van IrisZorg. Je leert in deze functie de basisvaardigheden van bovengenoemde taken. Je werkt zowel zelfstandig als in een team.

Profiel

Je bent mondeling en schriftelijk vaardig, heb je oog voor detail en ben je een overzichtelijke werker. Je hebt een positieve instelling en je wilt je graag ontwikkelen.

Wat bieden wij?

Wij bieden u een leuke, uitdagende leerwerkplek. Binnen de Filmschool heerst er een goede werksfeer. U ontvangt van ons een certificaat voor uw werkzaamheden. De werkervaring die u bij ons opdoet, staat goed op uw C.V. U krijgt met onze begeleiding meer inzicht in uw kwaliteiten waardoor u sneller een baan vindt die bij u past. Indien nodig kunt u een aanvullende cursus volgen.

Bijzonderheden

Het betreft hier een vacature voor een kandidaat met een bijstandsuitkering van de gemeente Nijmegen.

Oog voor talent

Binnen IrisZorg in Nijmegen is de werkcorporatie Oog voor Talent opgericht. Een werkcorporatie is een organisatie die mensen met een bijstandsuitkering op weg helpt. Oog voor Talent gaat daarbij uit van de talenten en mogelijkheden van mensen. Bij Oog voor talent kunt u uw talenten ontplooien door middel van werkervaring en eventuele bijscholing op maat. Op deze manier werkt u aan een betere positie om terug te keren op de arbeidsmarkt. Bij Oog voor talent kunt u werken en specialiseren in verschillende sectoren, namelijk Productie, Dienstverlening & zorg, Transport en Multimedia.

Sector:

Multimedia

ReagerenFunctie:filmproductiemedewerker
Startdatum:24-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met IrisZorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Filmproductiemedewerker IrisZorg 24-04-2024

Bekijk ook andere vacatures