Vacature Allround Lab Technician

Allround Lab Technician in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Dit innovatief bedrijf ontwikkelt een medisch hulpmiddel welke wordt gebruikt bij patiënten met bijvoorbeeld hartritmestoornissen. Het bedrijf zit nog in de start-up fase maar is momenteel hard aan het groeien. Omdat het nog in een snel groeiende fase zit heerst er een dynamische werksfeer waarbij je vrij wordt gelaten om je dag zelf in te delen en de kneepjes van het vak te leren. 

Functieomschrijving

Je gaat als Lab Technician aan de slag op een laboratorium dat momenteel sterk aan het groeien is. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van diverse allround werkzaamheden zoals viscositeitsmetingen, spectroscopische metingen, het bereiden van polymeer- en bufferoplossingen en het meten van bepaalde bloedwaardes.

In deze baan ben je zowel met chemische, als meer biologische technieken bezig. Omdat je verschillende taken tot je gaat nemen word je vrij gelaten in je rol waarbij je zelf je dagplanning kunt indelen. 

Een uitstekende baan om bijvoorbeeld direct na je opleiding de kneepjes van het vak te leren! 

Functie-eisen

Voor deze positie zijn we op zoek naar een enthousiaste laborant met het volgende profiel: 

 • Minimaal een MBO-diploma in de richting van allround laboratoriumtechniek, biochemie of soortgelijk
 • Ervaring met het werken in een laboratoriumomgeving en kennis van laboratoriumapparatuur.
 • Kennis van viscositeitsmetingen en spectrofotometrische bepalingen is een pré.
 • Flexibiliteit om te werken aan verschillende projecten en taken.
 • Goede communicatieve vaardigheden en een proactieve houding.
 • Nauwkeurigheid en aandacht voor detail.
Arbeidsvoorwaarden
 • Goed salaris vanaf €2200 bruto per maand o.b.v. 40 u/wk
 • Fulltime aanstelling (32 uur is bespreekbaar)
 • Uitzicht op een langer dienstverband bij een goede samenwerking

Over Science@Work

Bij Science@Work komen mensen en wetenschap samen. Onze Talent Acquisition Experts zijn allen een gesprekpartner op niveau met een afgeronde laboratorium en science opleiding. Wij brengen talent en werkgevers samen voor vaste – en tijdelijke banen in geheel Nederland.

Als gespecialiseerde divisie van de internationale recruitment groep Pauwels Consulting, met 1500 professionals in dienst, 20 kantoren in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland, hebben wij een groot bereik en nog grotere branche kennis.

Science@Work staat gelijk aan kwaliteit en kennis. Waarin Science@Work zich verder onderscheidt zijn de nieuwste recruitment technologieën, bevlogen recruiters en aandacht voor mens en milieu. Zo werken wij sneller, efficiënter én groener.

Science@Work werkt voor MLO, HLO en WO professionals in de life sciences, farmacie, voedingsmiddelen, biotechnologie en (petro)chemie in geheel Nederland. Wij bieden vaste en tijdelijke laboratorium en science banen binnen de microbiologie, chemie, analytische chemie, biochemie, sales, quality assurance, medical devices en biomedische laboratorium technologie.Functie:Technici op het gebied van de elektrotechniek
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2100 – 2300
Uren per week:36 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Science at Work Staffing BV via jonathan.velder@scienceatwork.nl of Jonathan Velder. Of bezoek hun website http://www.scienceatwork.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Allround Lab Technician Science at Work Staffing BV 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures