Vacature Calculator

Calculator in Nijmegen

Bij dit mooie bedrijf, met een open en laagdrempelige werksfeer zijn ze opzoek naar een calculator. In deze functie ben jij de gene die met een tomeloos enthousiasme de verantwoordelijkheid pakt voor een sluitende kostprijs voor de verschillende projecten. Je krijgt energie van advies geven op het gebied van bouwmethodiek en materiaalkeuze. En denkt hierbij aan de factor duurzaamheid. Daarnaast breng jij de risico’s die bij de projecten van belang zijn goed in kaart.

Word jij enthousiast van het complexmatig verduurzamen van woningen? Lees dan zeker ook de rest van deze vacature. In de rol van calculator ben jij als cijfermatig wonder duidelijk in het vertalen van de cijfers richting je collega’s. En haal jij jouw werkplezier uit het organiseren, regelen en de focus op details. Herken jij jezelf hierin? Dan hieronder nog een greep uit jouw takenpakket:

  • Begrotingen maken;
  • Middels tekening/bestek/werkomschrijving projecten calculeren;
  • Overleg met onderaannemers en leveranciers;
  • Prijsspiegels maken;
  • Prijsopgaven bij onderaannemers en leveranciers opvragen;
  • Conceptplanning maken t.b.v. de uitvoering.


Functie:Calculator renovatie, calculator bouw
Startdatum:30-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via l.verbakel@eminentgroep.nl of 06 - 39 87 27 11. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Calculator Eminent Groep 30-05-2024

Bekijk ook andere vacatures