Vacature Hardware Engineer Secondary Systems- Maritiem

Hardware Engineer Secondary Systems- Maritiem in Nijmegen

Alewijnse Netherlands B.V.

Energieweg 44, 6541 CX Nijmegen

T +31 24 371 6 100

E

Hardware Engineer Secondary Systems- Maritiem

Ben jij die pro-actieve engineer die de verantwoordelijk aankan over de elektrische integratie van de door Alewijnse en andere onderaannemers geleverde scheepssystemen? Je bent hierin onderdeel van een multidisciplinair team onder leiding van een projectmanager en technisch projectmanager.

hbo

40 uur

Nederland - Gelderland

Professional

Engineering, Calculatie en Werkvoorbereiding

Wat ga je doen?

Als Hardware Engineer ben je verantwoordelijk voor de interpretatie, integratie en analyse van verschillende systemen. In deze rol bespreek je mogelijke oplossingen met de klant en andere onderaannemers om zo tot een optimaal functionerend ontwerp te komen. Dit doe je in samenspraak met de technisch projectmanager, die eindverantwoordelijk is voor het technisch ontwerp.
Wat jij gaat doen:
 • Opstellen van systeemvereisten specificaties en interface design documenten;
 • Bespreken en overeenkomen van de interfaces met andere onderaannemers;
 • Bepalen van de te gebruiken materialen en opzetten van productiedocumentatiepakket;
 • Monitoring en rapportage van de voortgang volgens de projectplanning.

Wat bieden we jou ?

In onze maritieme en industriële wereld zijn er unieke projecten waarin je kunt groeien en jezelf ontwikkelen als professional. Bij Alewijnse laten we zien dat hard werken beloond wordt! Als jij met passie en toewijding bijdraagt, kun je rekenen op:
 • Een mooi salaris tussen € 3.800 en €5.000 voor een fulltime baan;
 • Extra beloningen voor overuren;
 • Persoonlijke kansen voor training en ontwikkeling;
 • Mogelijkheden om jezelf nog verder te ontwikkelen als professional;
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metaal en Techniek;
 • Een pensioenregeling via PMT;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen.

Er is meer! WeConnect zorgt ervoor dat we in verbinding blijven en samen continu verbeteren. Bovendien kun je genieten van extra's zoals onze sportcommissie, personeelsvereniging, een eigen webshop en nog veel meer! Solliciteer en ontdek wat jouw toekomst bij Alewijnse te bieden heeft!

Wie ben jij?

Jij bent een Hardware engineer die een spin in het web is pro-actief de communicatie zoekt met onze klant en onderaannemers, waarin jij de expert bent op het gebied van de integratie van diverse scheepssystemen.
Wat je nodig hebt:
 • HBO diploma in electrische engineering;
 • Heb je enkele jaren ervaring als Hardware Engineer;
 • Kennis van scheepssystemen;
 • Een goede organisator.

Wie zijn wij ?

Onze gepassioneerde teams verbinden mensen en technologie, dit doen we al meer dan 135 jaar met succes!

Ieder jaar werken we aan de nieuwbouw, refit, onderhoud en reparatie van een groot aantal vaartuigen, waaronder jachten, schepen voor marine & overheid en dredging & offshore. In de industriële sector is ons bedrijf gespecialiseerd in onder andere drinkwaterproductie, geothermie, voedingsmiddelenindustrie en andere specifieke projecten in de maakindustrie.

Het is onze visie om continu meerwaarde te creëren voor onze medewerkers en onze klanten door ontwikkelingen te stimuleren en een technologisch partner te zijn die meedenkt vanaf het prille begin tot aan de oplevering.

Daarbij werken we aan een duurzame toekomst door het ontwerpen van nieuwe technieken, zoals brandstofcel-oplossingen, hybride voortstuwing, LNG-oplossingen en maritiem en industrieel energiemanagement.

Ons bedrijf telt ruim 1000 vakbekwame en flexibele medewerkers en hebben we vestigingen in o.a. Nederland, Roemenië, Frankrijk en Vietnam. Daarnaast bieden we internationale service op elke locatie ter wereld met een unieke combinatie van Nederlandse kwaliteit, ervaring en oog voor detail.
Wil je nog meer weten hoe het is om te werken bij Alewijnse? Lees hier de inspirerende verhalen van jouw toekomstige collega's en ontdek hoe je kunt bijdragen aan onze gave projecten!

Let's Connect!

Solliciteer

Service request

© 2021 Alewijnse Netherlands B.V. is een bedrijf geregistreerd in Nederland met KvK nummer 55752713 met zijn geregistreerd kantoor aan de Energieweg 44 in Nijmegen.Functie:hardware engineer systems- maritiem
Startdatum:30-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3800 – 5000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Alewijnse via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Hardware Engineer Secondary Systems- Maritiem Alewijnse 30-05-2024

Bekijk ook andere vacatures