ING Real Estate zich van geen kwaad bewust omtrent bestrating Plein 1944

Nijmegen – ING Real Estate, projectontwikkelaar van Plein 1944, is zich van geen kwaad bewust als het gaat over de bestrating van Plein 1944. De ontwikkelaar geeft toe dat de bestrating verre van vlak is, maar geeft ook aan dat het heeft uitgevoerd wat de gemeente Nijmegen vroeg. Derhalve voelen zij niet schuldig en zou de gemeente bij zichzelf te rade moeten gaan. De bestrating is ‘uitvoerig bekeken en getest’ en de gemeente Nijmegen kan nog altijd niet duidelijk zeggen waar het nou precies aan schort, aldus de Gelderlander. Voor de bezoekers van het centrum van Nijmegen is het in elk geval een doorn in het oog, de onevenredige bestrating levert een hoop irritatie op.

Vooral mensen die slecht te been zijn of met een kinderwagen over straat lopen, zouden klagen over de matige bestrating van Plein 1944. De gemeente Nijmegen heeft ook gereageerd op de uitspraken van ING. Hierbij geeft de gemeente aan wel degelijk uitvoerig te hebben uitgelegd wat er zoal mis is aan de bestrating. Mogelijk gaat de gemeente Nijmegen zich beroepen op een juridische afwikkeling van de zaak.

GroenLinks in Nijmegen heeft afgelopen week al aangedrongen op een goede en snelle oplossing voor het slepende probleem dat al 6 maanden duurt.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.