Vacature Helpende Handen

Helpende Handen in Nijmegen

Scouting Traianus Nijmegen

Zoals bij elke vrijwilligersorganisatie is er ook bij ons behoefte aan een helpende hand, dat kan zijn structureel, of incidenteel. Ben je niet bang voor een beetje modder, ben je graag buiten en houd je van gezelligheid en werken met kinderen? Kom dan maar eens langs als je durft!

1. Scoutingversterking gezocht!

In clubverband organiseren we in- en outdoor spelactiviteiten, ter ontspanning en om de vaardigheden van het scoutingspel eigen te maken. We bieden onze vrijwilligers een leuke en leerzame tijd met onze plusscoutsgroep (18+). In de toekomst willen we ook weer graag aan kinderen het scoutingspel aanbieden, mits we voldoende leiding hebben. We zijn dan ook op zoek naar helpende handen voor verschillende taken en activiteiten, zowel structureel als incidenteel.

Scoutingleider gezocht!

SAMENVATTING
Kinderen begeleiden, in- en outdoor activiteiten bedenken en organiseren (o.a. zomer- en winterkamp) en
een gezellige tijd met je collega vrijwilligers.

UITGEBREIDE OMSCHRIJVING
Hé actieveling!
Ben jij avontuurlijk ingesteld en op zoek naar outdoor tijdverdrijf. Maar wil je ook je creatieve en sportieve talenten inzetten om een groepje kinderen te begeleiden? Word dan onze nieuwe scoutingleider! Bij Scouting Traianus krijg je er een heleboel voor terug!Functie:helpende handen
Startdatum:17-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:4 – 6

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Scouting Traianus Nijmegen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Helpende Handen Stichting Scouting Traianus Nijmegen 17-05-2024

Bekijk ook andere vacatures