GroenLinks stelt campagnepand open voor initiatiefnemers

Vrijdag 10 januari opent GroenLinks Nijmegen zijn campagnepand aan de Ziekerstraat 81. De opening vindt plaats om 20 uur tijdens de nieuwjaarsborrel van de partij. Iedereen is van harte uitgenodigd. Lijsttrekker Pepijn Boekhorst: “Ons campagne-motto is ‘samenwerken aan een mooie stad’. Daarom stellen we het pand graag kosteloos beschikbaar als werkruimte, expositieruimte, oefenruimte of workshopruimte. Actieve Nijmegenaren die een mooi idee hebben, kunnen contact met ons opnemen via fractie@groenlinks.nijmegen.nl. Samen bekijken we dan de mogelijkheden!”

GroenLinks gaat het pand zelf ook intensief gebruiken, bijvoorbeeld door regelmatig gesprekken te voeren met mensen die betrokken zijn bij Nijmegen. Bewoners die meepraten over belangrijke thema’s zoals betaalbare zorg, woningbouw en stageplaatsen voor jongeren. Boekhorst: “Deze ‘aan tafel met GroenLinks’ bijeenkomsten leveren ongetwijfeld nieuwe inzichten op waarmee wij aan de slag gaan. Zo werken we met elkaar aan een nog mooier Nijmegen.”

Vanaf woensdag 12 februari tot aan de verkiezingsdag op 19 maart is de partij iedere middag aanwezig om vragen van Nijmegenaren te beantwoorden. Die kunnen gaan over Nijmegen, over politiek en natuurlijk over de gemeenteraadsverkiezingen. GroenLinks nodigt iedereen uit om eens binnen te lopen, verse koffie en thee staat klaar.

Klussen met vrijwilligers
De afgelopen weken is hard geklust door veel vrijwilligers om het pand in te richten. Daarbij is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van restmaterialen en spullen die mensen niet meer gebruiken. GroenLinks huurt het pand tot eind maart.

Share this article

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Amet id aliquet enim tempor amet lacus

Dolor lectus dui a odio. Faucibus viverra massa molestie nunc odio ut. Volutpat nunc euismod diam in lobortis.