Vacature Fietsenmaker

Fietsenmaker in Nijmegen

Om de kwaliteit van de huizen en de woonsfeer goed en leefbaar te houden, zoeken wij iemand die van sociaal contact houdt en af en toe langsgaat voor een kop koffie of eten en daarnaast een beetje handig is om alles werkend te houden. Je wordt gekoppeld aan één huis.

Je besteedt gemiddeld één á twee uur per week tijd aan deze functie voor minimaal een jaar.

Gastbegeleider

Deze vrijwilliger biedt begeleiding aan Gasten, op weg naar een nieuwe toekomst. Dat betekent ondersteuning bij dagelijkse regelzaken, bij vragen en moeilijke beslissingen, ondersteuning bij medische en juridische afspraken, activering van de Gast in de richting van zelfredzaamheid en stimulans om hem of haar deel te laten nemen aan cursussen en activiteiten.
Een Plan van Aanpak is hierbij leidend: wat is het meest kansrijke traject voor deze Gast en welke stappen moeten dan gezet worden. We maken hierbij gebruik van de expertise van collega's en organisaties als Vluchtelingenwerk.
Affiniteit of ervaring met de problematiek van vluchtelingen is belangrijk om deze functie goed te kunnen vervullen. Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste. U heeft gemiddeld vier uur per week tijd, gedurende minimaal een jaar.

Chauffeur

Het gebeurt regelmatig dat Gasten begeleid moeten worden naar een (dokters)afspraak of een andere activiteit. Sommige Gasten kunnen niet zelfstandig reizen vanwege een lichamelijke beperking of ziekte.
Heeft u een rijbewijs, de beschikking over een auto en kunt u af en toe rijden? Dan horen we dat graag.

Begeleider fietsenwerkplaats

Bent u een ervaren fietsenmaker en kunt u minimaal een dagdeel per week in de fietsenwerkplaats van Stichting Gast onze mensen begeleiden bij het maken van hun eigen fiets? Dan zijn wij naar u op zoek.
Onze Gasten hebben vaak weinig kennis over het onderhouden en repareren van hun eigen fiets. Om hun zelfredzaamheid te vergroten vinden wij het belangrijk dat zij dit zelf leren doen. Stichting Gast heeft een goed uitgeruste en ingerichte fietsenwerkplaats, waar iedereen kan leren.

Zit er iets voor u tussen? Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Please fill in this form if you need help from Stichting Gast.

Lees hier het artikel over Stichting Gast in de Heistal - Kantoor gesloten - Het kantoor van Stichting Gast is gesloten op maandag 1 april vanwege Pasen en op donderdag 11 april vanwege onderbezetting. Lees hier het artikel over Gast in de Lentse Lucht -

Functie:fietsenmaker
Startdatum:02-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting GAST via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Fietsenmaker Stichting GAST 02-05-2024

Bekijk ook andere vacatures