Vacature Field Servicemanager

Field Servicemanager in Nijmegen

Welzorg Woning op Maat

Field servicemanager Welzorg regio Oost-Nederland (Nijmegen, Zwolle, Duiven)

 • Duiven
 • 40 uur
 • € 3.898 - 6.178

Ben jij als technisch leidinggevende toe aan een baan waarin je jezelf kunt ontwikkelen, je je collega's laat ontwikkelen en een positieve bijdrage levert aan de mobiliteit van onze klanten? Dan willen wij je heel graag spreken voor de rol van field servicemanager Welzorg . Onze visie 'Mobility for life' geeft perfect weer waar we naar toe willen, het mobiel blijven van onze klanten. Een van onze doelen is om toonaangevend in de markt te zijn en om dit waar te kunnen maken, zijn wij nu op zoek naar jou? Dus ben jij in staat om met je collega Servicemanagers onze gehele serviceafdeling naar een hoger niveau te tillen, kan je snel schakelen en ben je betrokken bij je team? Dan hoor ik graag snel van je!

Wat ga je doen?
Als Field Servicemanager Welzorg regio Oost krijg je drie locaties in je beheer; Nijmegen, Duiven en Zwolle. In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de voortgang en behaalde resultaten van deze locaties. Je voelt je verantwoordelijk voor de dienstverlening richting onze klanten en kijkt continue hoe we dit morgen weer een stapje beter kunnen doen.

Je team bestaat uit gemiddeld 25 buitendienst servicemonteurs verdeeld over de drie verschillende locaties. Als eerste aanspreekpunt is geen dag hetzelfde en ben je steeds met andere activiteiten bezig om je teams en klanten te ondersteunen. Je hebt veel vrijheid in deze rol maar we vinden het belangrijk dat je op alle drie de locaties wekelijks aanwezig en zichtbaar bent. De locatie Nijmegen is nog vrij nieuw en daar ligt een mooie uitdaging in het bouwen en neerzetten van een stevige locatie en team.

In deze rol ben je veel in contact met verschillende mensen en afdelingen zoals je mede-servicemanagers van de andere regio's, afdeling planning of de contractmanagers die de verantwoordelijk zijn voor het contact met opdrachtgevers binnen je regio. Je begeleidt, coacht en beoordeelt je team en voert sollicitatiegesprekken met geïnteresseerde kandidaten. In je werk kun je rekenen op samenwerking met je collega's van verschillende afdelingen die centraal in Raamsdonksveer gevestigd zijn. Belangrijk dus dat je dagelijks goed het overzicht kunt bewaren, voor je team klaar staat en dat je met je enthousiasme en bevlogenheid je collega's inspireert om samen het maximale te bereiken. Daarnaast neem je deel aan of initieer je verbetertrajecten die bijdragen aan de langere termijn doelstellingen waarbij actief gestuurd wordt op het behalen en nastreven van verschillende KPI's.

Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze baan! Deel je gegevens met ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wie ben jij?
Om succesvol te zijn in deze rol heb je minimaal een hbo-opleiding in een technische richting aangevuld met 5 jaar leidinggevende ervaring. Verder kun je;

 • met veel verschillende onderwerpen tegelijkertijd bezig zijn;
 • haal je energie uit deze dynamiek en blijf je gefocust op doelstellingen;
 • ben je betrokken bij je teams en handel je met het belang van de klant in je achterhoofd;
 • heb je ervaring met organisatieontwikkeling en verandering (Lean);
 • ben je een prettige gesprekspartner waarbij jij je op een gemakkelijke natuurlijke manier aanpast aan de ander.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een salaris passend bij je werkervaring en kennis, wij schalen deze vacature in schaal 12, beginnend vanaf €3898,- tot maximaal €6178,- , gebaseerd op een 40-urige werkweek;
 • een organisatie waar je op terug kan vallen en waar je je de komende jaren in kan blijven ontwikkelen, Louwman bestaat inmiddels uit ruim 3500 collega's;
 • natuurlijk krijg je in deze rol een auto, laptop en telefoon van ons, zodat jij flexibel blijft en overal goed je werkzaamheden kan uitvoeren.
Wil jij als Field servicemanager Welzorg regio Oost-Nederland meebouwen aan de toekomst van Louwman Group?

Functie:field servicemanager
Startdatum:26-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3898 – 6178
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Louwman Dealer Group via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Field Servicemanager Louwman Dealer Group 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures