Vacature Coördinator

Coördinator in Nijmegen

Wat ga jij doen?

Als meewerkend coördinator ben je 8 uur per week bezig met de coördinatie van het project en de andere 16 uur beheer je als Sociaal arrangeur je eigen casussen.
Als coördinator is het jouw verantwoordelijkheid om te monitoren of de gestelde doelstellingen worden behaald, netwerkpartners te informeren en voortgangsafspraken te maken. Concrete taken die daarbij horen zijn:

 • Het maken van rapportages - met daarin verantwoording over de voortgang rondom kwaliteit, financiën en proces;
 • Het ondersteunen van het team door het voorzitten van casuïstiekoverleggen, verdeling van de caseload en het beheren van de wachtlijsten;
 • Knelpunten in de uitvoer van het project bespreekbaar te maken met de juiste partners.

Als meewerkend coördinator pak je ook casussen op voor 16uur per week. Dit betekent dat je je eigen casussen hebt en spring je bij (bijvoorbeeld bij intakes) om de teamleden te ontlasten. Bij de uitvoer van de methodiek Sociaal Arrangeren maak je gebruik van vragenlijsten, denk aan Easycare en kwaliteit van leven. De werkmethodiek Sociaal Arrangeren vraagt jou als casemanager met de professionals domeinoverstijgend samen te werken en rond deze oudere de rollen en verantwoordelijkheden af te stemmen. Je bent geruime tijd betrokken bij een oudere en zult hierdoor een goede werkrelatie opbouwen.

 • Iemand bent die graag samenwerkt, in je eigen team maar ook met de samenwerkingspartners rondom de oudere (denk aan huisarts en wijkverpleegkundige);
 • Creatief bent, zowel in het bedenken van oplossingen als in het werken zonder duidelijke kaders;
 • Transparant en zorgvuldig werkt;
 • Je hoofdzaken van bijzaken kunt onderscheiden;
 • Je kunt je eigen agenda goed beheert en het overzicht houden (binnen de casus maar ook binnen het gehele project);
 • Doortastend bent omdat ouderen regelmatig niet in een keer de juiste vraag op tafel leggen;
 • Goede schriftelijke en mondelinge communicatie hebt, omdat je je op veel verschillende niveaus en in veel verschillende omgevingen passend moet kunnen uitdrukken.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

 • Je hebt HBO werk- en denkvermogen (MWD, SPH, toegepaste psychologie, toegepaste geriatrie en gerontologie of vergelijkbare opleiding);
 • Je hebt ervaring met domeinoverstijgend samenwerken;
 • Je hebt aantoonbare kennis van- en affiniteit met de doelgroep ouderen (kwetsbaarheid, cognitieve problemen, eenzaamheid, beperkte mobiliteit);
 • Je hebt een registratie bij Registerplein of bent bereid jezelf aan te melden;
 • Je hebt kennis en ervaring met wet- en regelgeving van onder andere Zvw, Wlz en Wmo;
 • Je hebt kennis en kunde van het voorliggend veld in de wijk (sociale kaart).

Wat bieden we jou?

Wij zijn een dynamische organisatie in een branche die volop in beweging is. Je krijgt de kans om vanuit een team van betrokken collega's iets te leren, samen op te trekken in je ontwikkeling en mee te bouwen aan de innovatie van onze dienstverlening.
Het gaat om een functie van 24 uur per week, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. De functie tweeledig is ingeschaald in de CAO Sociaal Werk. De coördinerende taken vallen in schaal 9 , de taken in de uitvoering in schaal 8. Het bruto maandsalaris is min €3191,- en max €5002,- o.b.v. 36 uur per week, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Ook krijg je een Individueel Keuzebudget (IKB), bestaande uit o.a. een vakantietoeslag (8%) en een eindejaarsuitkering (8,3%). Daarnaast bouw je een loopbaanbudget (LBB) op van 1,5% van je bruto maandsalaris, wat je kunt inzetten voor je ontwikkeling of een opleiding. Gedeeltelijk thuiswerken is mogelijk, standplaats is Nijmegen maar werken vanuit andere locatie is mogelijk.

Sterker sociaal werk biedt mensen het vooruitzicht om (weer) sterker te worden. Meer informatie op www.sterker.nl en www.lentl.nl.


Functie:coördinator
Startdatum:03-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3191 – 5002
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Sterker via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Coördinator Stichting Sterker 03-05-2024

Bekijk ook andere vacatures