Vacature Operator

Operator in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever, opgericht in 1993, is een toonaangevend bedrijf in de medische sector dat steriele medicinale producten ontwikkelt en produceert volgens de hoogste kwaliteitsnormen (GMP en ISO). Met meer dan 100 medewerkers produceert het hoogwaardige medische producten zoals botcementen voor orthopedische procedures en innovatieve oplossingen voor wervelkolomchirurgie. De producten van onze opdrachtgever hebben al meer dan 10 jaar succes op de Europese markt en van dit succes word jij als Operator Dagdienst onderdeel!

Aanbod

  • Als Operator Dagdienst krijg jij een salaris van €13,67 bruto per uur;
  • Jij krijgt reiskostenvergoeding;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Jij komt te werken bij een internationale organisatie;
  • Jij krijgt opleidingsmogelijkheden

Reageer dan direct op deze vacature, binnen één werkdag nemen wij contact met jou op! Meer weten? Neem dan contact op met Pjotr door te bellen naar 06 - 106 346 06 of mailen naar Pjotr@werkwijzer.nl. 

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een Operators functie in de dagdienst? Bekijk dan snel deze vacature!

Als Operator Dagdienst krijg jij de kans om te werken op een afdeling naar jouw eigen voorkeur. Jij werkt in een moderne omgeving en draagt u bij aan het hele productieproces, waarbij kwaliteit en veiligheid altijd voorop staan. Samen maakt u innovatieve producten die levens verbeteren.

Jij kan werkzaam zijn in één van de volgende drie productieafdelingen: de vulafdeling, spuitafdeling of verpakkingsafdeling. 

1. Op de vulafdeling ben jij verantwoordelijk voor het vullen van zakjes. Het werk is repetitief en je zit ongeveer 80% van de tijd.

2. Op de spuitafdeling heb jij elke dag afwisselend werk, denk aan: spuiten vullen, verwerken, controleren en verpakken.

3. Op de verpakkingsafdeling is jouw hoofdtaak het verpakken van de producten. De werkzaamheden verschillen per dag en kunnen zittend of staand uitgevoerd worden.

Functie-eisen
  • Als Operator Dagdienst ben jij woonachtig in de regio van Nijmegen;
  • Ben je bereid om te werken in cleanroom omgeving;
  • Ben jij fulltime beschikbaar. 


Functie:Laders en lossers
Startdatum:16-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werkwijzer via pborgers@werkwijzer.nl of 024-3226600. Of bezoek hun website https://www.werkwijzer.nl/reactie-op-vacature/Operator/389114906.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Operator Werkwijzer 16-05-2024

Bekijk ook andere vacatures