Vacature Uitvoerder nieuwbouw | per direct

Uitvoerder nieuwbouw | per direct in Nijmegen

Als uitvoerder bij dit bedrijf sta jij samen met je team aan het begin van het bouwproces. Je wordt samen met het projectteam verantwoordelijk voor het gehele proces, dit betekend dat wat er binnen wordt voorbereid jij dit vertaald op de bouwplaats. Om dit kwalitatief en soepel te laten verlopen zit je geregeld met je team bij elkaar om de belangen van de opdrachtgever te behartigen en het proces onder de loep te nemen.

Daarnaast ben jij als uitvoerder verantwoordelijk voor het gehele proces op de bouwplaats. Dit betekend dat je naast de aansturing ook de dagelijkse administratie verzorgt en de planningen middels het LEAN principe uitzet en naleeft. Je zorgt dat de bouwplaats veilig schoon en representatief blijft.

Kortom als uitvoerder van deze organisatie ben jij het uithangbord, de verbindende schakel en ook de leidinggevende die de personeelsleden tevreden houdt.  Functie:Uitvoerder nieuwbouw | per direct
Startdatum:09-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.vanderpasch@eminentgroep.nl of 06 - 18 89 80 64. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Uitvoerder nieuwbouw | per direct Eminent Groep 09-04-2024

Bekijk ook andere vacatures