Vacature Servicemonteur

Servicemonteur in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Je komt te werken bij Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en renoveren van rioleringen. Onzichtbaar, Onmisbaar. 

Wil jij ook onderdeel worden van dit familiebedrijf die in 50 jaar tijd is uitgegroeid tot het grootste rioleringsbedrijf in Nederland? 

Aanbod

We bieden je een functie als Servicemonteur aan in een werkomgeving waar veel ruimte bestaat om jezelf te ontwikkelen en waarin je opgeleid wordt tot échte vakman. Samen overleggen we graag wat de mogelijkheden voor jou zijn binnen Van der Velden. Maar waarom zou je verder nog kiezen voor Van der Velden? Om deze redenen!

 • Je wordt onderdeel van een gezellig team met monteurs die werken in de buitendienst;
 • Uitstekend salaris & secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bruto maandsalaris van €2.600 - €2.800;
 • Met jouw eigen volledig ingerichte servicebus ben je de hele dag op pad in de regio van Den Bosch;
 • Het werk kent een groot sociaal aspect omdat je veel bij de mensen over de vloer komt om de storingen op te lossen. Als visitekaartje van Van der Velden zorg je voor een tevreden klant;
 • Afwisselende baan waar gaan dag hetzelfde is;
 • Je wordt intern opgeleid met een uitgebreid inwerktraject, ook zonder ervaring (maar met 2 rechterhanden) nodigen wij je van harte uit om te reageren.

Reageer direct op deze vacature! Voor meer informatie kan je contact opnemen met Lars Giesbers door te bellen naar 024- 322 66 00 of door hem een berichtje op WhatsApp te sturen, 06- 29 56 66 03.

Functieomschrijving

Wil jij een hoog salaris én lekker werken in de buitenlucht? Lees hier dan snel verder hoe dit kan!

Wat doe je precies als servicemonteur?

Als servicemonteur werk je aan het verhelpen van storingen, inspecteren, repareren en aanleggen van binnen- en buitenrioleringen. Dit doe je zelfstandig of in een team. Wat het werk zo leuk maakt, is de afwisseling. Iedere dag is anders, je kunt echt iets betekenen voor je klanten. Een belangrijk deel van de dienstverlening bij Van der Velden bestaat uit het aanleggen/vernieuwen van rioleringen. Daarnaast verhelp je als servicemonteur storingen en calamiteiten aan binnen- en buitenriolering. Daarbij werk je volgens strikte afspraken en kwaliteitsnormen. In deze zelfstandige en afwisselende functie heb je veel contact met de klanten, je bent het visitekaartje van de vestiging.

Functie-eisen

Als kandidaat voor de functie Servicemonteur herken jij jezelf in de volgende functie-eisen:

 • Je hebt technisch inzicht, vrienden/familie omschrijven jou als iemand met twee rechterhanden;
 • In het bezit van een rijbewijs is een eis;
 • Bovenal ben je een echte aanpakker met een "niet lullen maar poetsen" mentaliteit!


Functie:servicemonteur cv
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 2800
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werkwijzer via lgiesbers@werkwijzer.nl of 024-3226600. Of bezoek hun website https://www.werkwijzer.nl/reactie-op-vacature/Servicemonteur/386115881.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Servicemonteur Werkwijzer 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures