Vacature Operator

Operator in Nijmegen

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever, opgericht in 1993, is een toonaangevend bedrijf dat steriele medische producten ontwikkelt en produceert volgens de hoogste kwaliteitsnormen (GMP en ISO). Zij richten zich op nichemarkten zoals biomaterialen en weefseltechniek, met producten zoals botcementen en anti-adhesieve gels. Als operator werk je in moderne cleanrooms en draag je bij aan het hele productieproces, van ontwikkeling tot distributie, waarbij kwaliteit en veiligheid altijd voorop staan. Samen met meer dan 100 werknemers zorgen zij voor innovatieve producten die levens verbeteren.

Aanbod

Als Operator mag jij de volgende arbeidsvoorwaarden verwachten:

  • Een salaris van €13,67 bruto per uur;
  • Jij krijgt reiskostenvergoeding;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Jij komt te werken bij een internationale organisatie;
  • Jij krijgt opleidingsmogelijkheden

Reageer dan direct op deze vacature, binnen één werkdag nemen wij contact met jou op! Meer weten? Neem dan contact op met Pjotr door te bellen naar 06 - 106 346 06 of mailen naar Pjotr@werkwijzer.nl. 

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een Operators functie in de dagdienst? Wil jij vastigheid in je volgende baan en dichtbij huis werken? Bekijk dan snel deze vacature!

Als Operator mag jij samen met de opdrachtgever kiezen op welke afdeling jij wilt werken:

1. Afdeling Ampullen & Zakjes

Op deze afdeling hou jij je bezig met het vullen van zakjes. Jij plaatst een lege steriele zak in het vulstation en vult deze met een pomp. Nadat jij de zak hebt gevuld, plaats je deze in de houder. Dit is repeterend werk, wat je grotendeels zittend uitvoert.

2. Afdeling Vullen van Spuiten

Op deze afdeling ga jij verschillende werkzaamheden uitvoeren, onder andere: spuiten vullen, verwerken, controleren,labelen/verpakken.

3. Verpakkingsafdeling

Hier is jouw hoofdtaak het verpakken van de producten (medische hulpmiddelen). De werkzaamheden kunnen van dag tot dag variëren en deze kun je zowel zittend als staand uitvoeren. 

Functie-eisen

Als Operator herken jij jezelf in de volgende functie eisen:

  • Jij bent woonachtig in de regio van Nijmegen;
  • Jij vindt het niet erg om in een cleanroom te werken;
  • Jij bent fulltime beschikbaar.


Functie:Bedieningspersoneel chemische installaties
Startdatum:06-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Werkwijzer via pborgers@werkwijzer.nl of 024-3226600. Of bezoek hun website https://www.werkwijzer.nl/reactie-op-vacature/Operator/316116078.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Operator Werkwijzer 06-06-2024

Bekijk ook andere vacatures