Vacature Begeleider Ouderen LVB

Begeleider Ouderen LVB in Nijmegen

(Tijdelijk) Begeleider Ouderen LVB

 • Nijmegen
€ 2.617 - € 3.535 per maand

Functieomschrijving

Vereisten

Heb jij een zorghart en affiniteit met ouderen met een verstandelijke beperking? Wil jij graag een bijdrage leveren aan het alledaags geluk van een zeer diverse groep ouderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ben jij

Je bent als begeleider communicatief sterk. Ook begrijp je (non-verbale) signalen van de bewoners als geen ander en kun je goed kleine geluksmomentjes creëren. Verder beschik je over:

 • Een afgeronde relevante mbo diploma, bijvoorbeeld in de richting van Verzorgende IG en/of MZ (niveau 3 of 4) of Verpleging;
 • Kennis en heb je ervaring in verzorgende en verpleegkundige (basis)handelingen, dan wel de bereidheid om je daarin d.m.v. interne scholing te bekwamen;
 • Ervaring met activering in combinatie met begeleiden en verzorgen van bewoners met ouderdomsproblematiek. Dit is een pré.

Dit ga je doen

Je biedt dagelijkse ondersteuning ten aanzien van de begeleiding en verzorging van onze ouder wordende bewoners, waarbij je ingezet wordt in alle voorkomende diensten. Je neemt deel aan overleggen met het team en andere disciplines. Ook ga je:

 • Een bijdrage leveren aan het opstellen van het zorgplan voor wat betreft de dagbesteding (Mijn Plan);
 • Alle werkzaamheden die voortvloeien uit het vastgestelde Mijn Plan uitvoeren;
 • Bewoners stimuleren om deel te nemen aan activiteiten en signaleer je bijzonderheden;
 • Samenwerken met de betrokkenen uit het sociale netwerk van de bewoners;
 • Een bijdrage leveren aan de regeltaken en daarmee ben je medeverantwoordelijk voor de teamresultaten.

Hier kom je te werken

Je komt te werken op de locatie Nijevelt in Nijmegen op de 5 e etage in een fris en dynamisch team (team Morgenster), waar humor en plezier een grote rol spelen. Nijevelt is een woonvorm met in totaal 39 bewoners met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 42 tot 85 jaar. De woonvorm bestaat uit twee etages (5 en 7) in een gebouw van Stichting Waalboog. Op de Morgenster wordt gemiddelde, intensieve zorg geboden aan de bewoners. Meer weten? Klik hier

In juni staat er een verhuizing in de planning naar de tijdelijke locatie voor de afdeling; Kalorama in Beek.

We vinden jouw werkgeluk belangrijk. Bekwaam, gemotiveerd en gezond je werk kunnen doen, staat bij Driestroom dan ook voorop. We bieden je een ruim aanbod aan trainingen, cursussen en opleidingen op maat. Daarnaast bieden we:

 • Een salaris van minimaal € 2.617 en maximaal € 3.535 bruto o.b.v. 36 uur per week (FWG-niveau 40, cao-ghz). Met een periodieke salarisverhoging;
 • Vakantietoeslag 8%, 144 vakantie-uren en 57 uur balansverlof (bij een volledig dienstverband);
 • Eindejaarsuitkering 8,33%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Werkkostenregeling (waaronder tablet- en fietsplan).

Solliciteer!

Spreekt onze doelgroep jou aan en is deze job de ideale stap in jouw carrière?

Functie:begeleider ouderen lvb
Startdatum:18-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2617 – 3535
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Driestroom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures nijmegen
 2. Begeleider Ouderen LVB Driestroom 18-05-2024

Bekijk ook andere vacatures