Vacature Bakwagenchauffeur met opleiding tot CE-chauffeur

Bakwagenchauffeur met opleiding tot CE-chauffeur in Nijmegen

Het is jouw taak samen met andere collega chauffeurs om ervoor te zorgen dat de filialen van verschillende winkelketens worden bevoorraad. Met een nieuwe en moderne wagen rijd je vanaf het distributiecentrum naar het eerste adres waar je de goederen uitlaadt en overhandigt. Je bent verantwoordelijk voor het correct laden en lossen van de goederen en het invullen van de benodigde ritdocumenten. Samen met de planning communiceer je voornamelijk middels de boordcomputer.

Het betreft een fulltime functie. De werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en je bent tevens om de week op zaterdag beschikbaar. Jouw werkdag begint tussen 03:00 uur en 06:00 uur en bent aan het eind van de middag klaar. Je bespreekt jouw beschikbaarheid vooraf samen af met de planning.

Functie:Transport, Bakwagenchauffeur met opleiding tot CE-chauffeur
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met 24/7 Drive via nijmegen@247drive.nl of 31243710560. Of bezoek hun website http://247drive.nl.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Bakwagenchauffeur met opleiding tot CE-chauffeur 24/7 Drive 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures