Vacature Chauffeur Stadslogistiek

Chauffeur Stadslogistiek in Nijmegen

VerkroostVerkroost

Verkroost

We staan aan de voet van een grote transitie naar elektrisch rijden. Ben jij klaar om achter het stuur van de toekomst te kruipen? Word dan onze nieuwe vrachtwagenchauffeur voor een elektrische 18 tons Renault bakwagen. Jouw werkdag begint 's ochtends tussen 7 en 8. Je vrachtwagen wordt geladen vanuit de stad hub van Nijmegen. Je lading bestaat voornamelijk uit facilitaire producten op pallets en rolcontainers. Zit alles erin? Dan is het tijd om op pad te gaan. Je komt langs zorginstellingen, de gemeente, scholen, de universiteit en onze ziekenhuizen.

Ik zoek opslagruimte

Wat bieden we jou als vrachtwagenchaffeur?

  • Een unieke kans om als vrachtwagenchaffeur een innovatief voertuig te besturen en bij te dragen aan een duurzamer milieu en een veilige binnenstad
  • Flexibiliteit: de mogelijkheid om in deeltijd te werken.
  • Een passand salaris volgens de cao vervoersgoederen vervoer, inclusief pensioenregeling.
  • Een werkomgeving die diversiteit verwelkomt.
  • Een fijne werkcultuurm waar het team klaar staat om jou met open armen te ontvangen. Onze personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke uitjes!

Wie zijn wij?

Bij Verkroost staan we voor innovatie, vertrouwbaarheid en kwaliteit in onze dienstverlening. Wij bieden zakelijke oplossingen op het gebied van verhuizingen, logistiek, opslag, archivering, en ICT. Daarnaast staan wij ook klaar om particulieren te ondersteunen met nationale en internationale verhuizingen en opslag. We bestaan al bijna 100 jaar in regio Nijmegen en zijn gegroeid tot lokaal begrip!

Tijdelijk of permanent

Verschillende type opslag

Onze opslag is voorzien van de hoogste beveiliging en klimaatbeheersing. Met onze transportdiensten zijn je goederen altijd direct beschikbaar en leverbaar op locatie.

Container

Verkroost Verhuisbedrijf biedt speciaal ontworpen containers aan, gebouwd om uw bezittingen veilig te vervoeren en te bewaren, voor uw gemoedsrust.

Pallet

Verkroost Verhuisbedrijf biedt hoogwaardige pallets aan, zorgvuldig ontworpen voor het veilig vervoeren en opslaan van uw waardevolle bezittingen.

Meubel

Bij Verkroost Verhuisbedrijf worden uw meubels zorgvuldig en professioneel vervoerd en bewaard, voor een zorgeloze verhuiservaring.

Opslag

Vertrouw op Verkroost Verhuisbedrijf voor veilige en betrouwbare opslagoplossingen, uw kostbaarheden zijn bij ons in goede handen.

Kunst

Vertrouw op Verkroost Verhuisbedrijf voor veilige en betrouwbare opslagoplossingen, uw kostbaarheden zijn bij ons in goede handen.

Bijsterhuizen 11-31
6546AR Nijmegen
Functie:chauffeur/chauffeuse
Startdatum:30-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met UTS Verkroost Nijmegen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Nijmegenleeft

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de nijmegenkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures nijmegen
  2. Chauffeur Stadslogistiek UTS Verkroost Nijmegen 30-04-2024

Bekijk ook andere vacatures